Rasim Ozan Kütahyalı: "Palavra atıyor, yıllık 16 milyon Euro maaş alacak, sözleşmesi 1 yıllık"

Galatasaray ve Fenerbahçe arasındaki rekabetin önümüzdeki sezon daha artması bekleniyor.

Rasim Ozan Kütahyalı: "Palavra atıyor, yıllık 16 milyon Euro maaş alacak, sözleşmesi 1 yıllık"

Futbol yorumcusu Rasim Ozan Kütahyalı, Galatasaray ve Fenerbahçe gündemini değerlendirdi.

Kütahyalı'nın çıklamaları şu şekilde:

"MOURINHO YILLIK 16 MİLYON EURO MAAŞ ALACAK"

"Aziz Yıldırım'ın Jose Mourinho görüşmelerine dair birkaç bilgi vermek istiyorum. Öncelikle şunu söyleyeyim. Bazı konularda palavra atıyor. Neden? Yıllık 16 milyon Euro maaş alacak. Bu da Okan Buruk'un 10 katı maaşı yapıyor. Okan Buruk da önümüzdeki seneden sonra yıllık 50 milyon TL kazanacak."

"SÖZLEŞMESİ 1 YILLIK"

"Jose Mourinho'nun sözleşmesi 3 yıl değil, 1 yıl. Bu süreçte de yeri geldiği zaman daha fazla para kazanmak için Suudi Arabistan'da 1-2 günlük etkinliklere katılacak. Mourinho gittiği zaman da yardımcısı maç günleri takımın başında olacak. Tabii ki bu senaryo Aziz Yıldırım seçimi kazanırsa gerçekleşecek."

"FENERBAHÇE VEFASIZ BİR CAMİA"

"Galatasaray, eski futbolcularına ve eski teknik direktörlerine hakkını veriyor. Fenerbahçe vefasız bir camia. Fenerbahçe'de 3 kez şampiyonluk yaşamış ve kaptanlığını yürütmüş Ümit Özat'ın doğum günü kutlanmıyor. Babası vefat ediyor, kulüpten bir kişi aramıyor. Böyle bir şey olabilir mi?"

"ACUN ILICALI, ERDEN TİMUR'U ÖRNEK ALACAK"

"Ali Koç, futbolu Acun Ilıcalı'ya emanet edecek. Acun Ilıcalı da Erden Timur'u örnek alacak. Kendi ekibini kurup Samandıra'nın başında olacak." ifadelerini kullandı.

HABER SARI KIRMIZI uygulamamızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 31 Mayıs 2024, 22:39
YORUM EKLE
YORUMLAR
Hüseyin
Hüseyin - 1 ay Önce

Ya Allahını seven bu adamı spor yorumcusu diye tv ye internet sitelerine çıkartmayın, bu tipler yüzünden futboldan spordan soğur hale geldik,

Ömer
Ömer - 4 hafta Önce

Hüseyin begenmiyorsan seyretme. Dedikleri doğru ki merakla izliyorsun