Rıdvan Dilmen: "Galatasaray adına müthiş transfer, bu kadar olay olmazdı"

Galatasaray'ın Michy Batshuayi'yi Fenerbahçe'nin elinden kapmasının yankıları sürüyor.

Rıdvan Dilmen: "Galatasaray adına müthiş transfer, bu kadar olay olmazdı"

Sports Digitale Youtube kanalında Rıdvan Dilmen, Galatasaray'ın Michy Batshuayi transferini değerlendirdi.

Dilmen'in açıklamaları şu şekilde:

"45 GOL ATAN BİR FUTBOLCU"

"2 sezonda 45 gol atan futbolcudan bahsediyoruz. Michy Batshuayi, Fenerbahçe'de B planıydı. Çünkü Edin Dzeko ve Michy Batshuayi de olsaydı Fenerbahçe'nin bunları kesebilecek bir santrfor alma isteğini biliyoruz. Edin Dzeko olduğu için A planı hala duruyor."

"GALATASARAY ADINA MÜTHİŞ BİR TRANSFER"

"Burada olay, Batshuayi'nin rakibe gitmesi. Galatasaray adına müthiş transfer. Çünkü Carlos Vinicius'u denediler olmadı, Bakambu'yu denediler olmadı. Mauro Icardi'nin yokluğunda Batshuayi'yi oynatırsan seyircinin gardı da düşmez."

"BU KADAR OLAY OLMAZDI"

"Okan Buruk, çift santrfor oynamayı seviyor. 3-5-2 ya da 4-4-2 oynadığını görebiliriz. Özellikle berabere giden maçlarda ailece herkesi sahaya süren bir yapısı olduğu ve Mauro Icardi de geçen sezon sakat sakat oynadığı için ona gaz veren verimli bir transfer oldu. Sosyal medyada eşi tepkiler görüyor. Avrupa'ya ya da Arabistan'a falan gitseydi bu kadar olay olmazdı."

"TEKNİK HATA YAPILDI"

"Burada bir teknik hata yapıldığını görüyorum. Bir tarafta 30 yaşındaki Michy Batshuayi diğer tarafta 39 yaşındaki Dzeko'dan bahsediyoruz. Duyduğumuz kadarıyla opsiyonu belirli sayıda maça çıkmadığı için devreye girememiş. Osayi'de de bu olmadı. Nasıl tutturamadılar anlamadım. Bence sözleşmede bir hata yapıldı. Bununla ilgili bazı bilgiler de var." ifadelerini kullandı.

HABER SARI KIRMIZI uygulamamızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 26 Haziran 2024, 20:58
YORUM EKLE
YORUMLAR
Mehmet sabri
Mehmet sabri - 7 gün Önce

İyi bir fenerli olduğuma inanıyorum ama bu tutumla takıma zerre kadar güvenim yok bu yönetim bu hoca ile ha diyeceksinizki hoca dünya çapında portekizli hocalarla fener başarılı olamıyor idda ediyorum morinho sezınu bitiremez takım dan bir cacık olmaz

İlteriskaan,alparslan
İlteriskaan,alparslan - 7 gün Önce

Birakinda yönetim ve hoca bildiğini yapsın,sizler suyu bilandirmayin,macladaki sonuçlara göre konusanlarsiniz öncesi sonrası,ayıp taraftarlık bu deyil.

Abdurrahman bal
Abdurrahman bal - 1 hafta Önce

Rıdvan senin FB olduğuna inanamıyom ya ğit GS yorumculuğuna yap ya kanallarında transfer ol büyük yankı ıyandırır

Sergent
Sergent - 6 gün Önce

Sen ne zaman.bu kadar G.S sevdalisi oldun Parami aldin.yoksa tehtit me ediyorlar seni G.S ovmesen hic bir kanal cikmazsin senle serhat akin.G.S amigosu.oldunuz yaziklarbolsun.size

Mesut Öztürk
Mesut Öztürk - 6 gün Önce

Adam Fenerli evet zamanında üç kuruş için bizi bıraktı da gitti evet ama tarafsız yorum yapıyor

Adnan Kurak
Adnan Kurak - 6 gün Önce

Batşuayinin bitişi olacak bakında gürn