Şansal Büyüka: "Galatasaray talip olmuş, alırlarsa tebrik ederim, en güçlü adamları"

Galatasaray'da Erden Timur'un olmadığı dönemde yapılacak transferler merak ediliyor.

Şansal Büyüka: "Galatasaray talip olmuş, alırlarsa tebrik ederim, en güçlü adamları"

343 Digital Youtube kanalında Şansal Büyüka, Galatasaray'ın gündemiyle ilgili yorumlarda bulundu.

Büyüka'nın açıklamaları şu şekilde:

"GALATASARAY ALIRSA TEBRİK EDERİM"

"Galatasaray'ın önemli transferler yapacağına çok inanıyorum. Bayern Münih'ten Goretzka'ya talip olmuşlar ki alırlarsa tebrik ederim. Bayern Münih orta sahasının en güçlü adamı. Bunları getirmek kolay değil."

"ERDEN TİMUR'UN BOŞLUĞU DOLMAZ"

"Ben kim gelirse gelsin Erden Timur boşluğunun dolmayacağına inanıyorum. Galatasaray'da Erden Timur'un aranacağını düşünüyorum."

"ÇOK CİDDİ GÖNÜLLERE YERLEŞTİ"

"Erden Timur'un Galatasaray tribünlerinde çok ciddi gönüllere yerleştiğini düşünüyorum. Kötü gidecek birkaç sonuçtan sonra Erden Timur sesleri çıkar. Taraftar nezdinde yerleşen çok güçlü bir algısı oluştu. Bu algıyı kıramazsın." ifadelerini kullandı.

Kaynak: habersarikirmizi.com

HABER SARI KIRMIZI uygulamamızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 12 Haziran 2024, 22:33
YORUM EKLE
YORUMLAR
Bayko
Bayko - 2 hafta Önce

Erdem Timur' u Ali Koç kanalı ile İnan Kıraç başta olmak üzere Meti Öztürk ve bunların tayfası yemiştir bunun başka altatnatifi yoktur. GS taraftarıda Erdem Timura sahip çıkamadı yazıklar olsun. Neredesin ULTRAASLAN ne diye varsınız başta size yazıklar olsun bir Erdem Timur' a sahip çıkamadınız.

Yahu birakin bazılarını devlestirmeyi! Erden Timurtaş üç tane iyi transfer yaptı ama on tane de berbat transferler yaptı.
Yahu birakin bazılarını devlestirmeyi! Erden Timurtaş üç tane iyi transfer yaptı ama on tane de berbat transferler yaptı. - 2 hafta Önce

Doğrucu Davut

Yusuf Erünsal
Yusuf Erünsal - 2 hafta Önce

Bir erden gider yerine en iyisi gelir icardiyide göndersinler