Serdar Ali Çelikler: "Hiç sallamayın, Galatasaray'ı seçti, başarılı işler yapar"

Galatasaray'da yeni sezon için transfer çalışmaları hareketli bir şekilde devam ediyor.

Serdar Ali Çelikler: "Hiç sallamayın, Galatasaray'ı seçti, başarılı işler yapar"

Vole yorumcusu Serdar Ali Çelikler, Galatasaray'ın gündemiyle ilgili yorumlarda bulundu.

Çelikler'in açıklamaları şu şekilde:

"HİÇ SALLAMAYIN"

"Galatasaray, bonuslarla birlikte yıllık 4 milyon Euro'ya Michy Batshuayi'yi bağladı. Fenerbahçeli hesaplar, gazeteciler sallamaya başladı. Hiç sallamayın! Adam, Beşiktaş'tan Fenerbahçe'ye nasıl gittiyse Fenerbahçe'den de Galatasaray'a gelebilir, ekmeğine bakar."

"BATSHUAYI, GALATASARAY'I TERCİH ETTİ"

"Batshuayi, tercihini Galatasaray'dan yana kullandı. 3 büyüklerde oynamış yabancı futbolcu hatırlamıyorum. Bu açıdan tarihe geçebilir. Böylece Mauro Icardi ve Michy Batshuayi ikilisiyle forvet hattı tamamlandı. Galatasaray'da başarılı işler yapacağını düşünüyorum. Okan Hoca da zaten doğru rotasyon yapmayı biliyor."

"KEREM AKTÜRKOĞLU, GALATASARAY'DAN GİDECEK"

"Kerem Aktürkoğlu, menajerini değiştirdi. Avrupa'dan teklifler alıyor ama resmi değil. EURO 2024'ten sonra Galatasaray'dan gidecek. Kalmayı istemiyor. Yönetime ve Okan Buruk'a kararını iletti."

"OKAN BURUK, TÜRK KALECİ İSTİYOR"

"Fernando Muslera'nın dışında Okan Burk, bir Türk kaleci istiyor. Günay Güvenç kalır ya da gider orasını bilmem ama böyle bir arayış varmış." ifadelerini kullandı.

HABER SARI KIRMIZI uygulamamızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 20 Haziran 2024, 15:00
YORUM EKLE