Sergen Yalçın: "Galatasaray'da daha iyi performanslarını gördüm, başka şeyler konuşulur"

Galatasaray'ın milli yıldızı Barış Alper Yılmaz, performansıyla gündem oldu.

Sergen Yalçın: "Galatasaray'da daha iyi performanslarını gördüm, başka şeyler konuşulur"

Kafa Sports Youtube kanalında Sergen Yalçın, A Milli Takımımız ile ilgili yorumlarda bulundu.

Yalçın'ın açıklamaları şu şekilde:

"GALATASARAY'DA DAHA İYİ PERFORMANSLARINI GÖRDÜM"

"Barış Alper Yılmaz, çok iyi oynadı ama ilk yarıda iyi değildi. Eğer üst düzey oyununu devam ettirmek ve oralarda kalıcı olmak istiyorsa bu oyununu 90 dakikaya ya da maçın geneline yaymalı ki performansı daha değerli olsun. Galatasaray'da daha iyi performanslarını da gördüm. Avrupa'ya transferiyle ilgili bir şey söylemek için erken ama gelişimini ve ivmesini yukarıya çıkarırsa başka şeyler konuşulur."

MAÇIN ADAMI İSMAİL YÜKSEK'Tİ"

"Bence Çekya karşısında maçın adamı Barış Alper Yılmaz değil İsmail Yüksek. İlk dakikadan son dakikaya kadar her pozisyonun içerisinde kaldı. Dikkat edin, top neredeyse İsmail Yüksek de oradaydı. Tebrik ediyorum."

"YARI FİNALE KALIRLARSA AYAKTA ALKIŞLARIM"

"Kimse kusura bakmasın da Son 16'ya kalmak başarı değil. Gürcistan bile son 16'da. Çekya'yı 10 kişi zar zor yenmişsin. Eğer Avusturya'yı yenersen o zaman başarı olur. Yarı finale kalırsan kalkar ayakta alkışlarım. Devamı da zaten peri masalına girer. Şu anda elenebilecek takımlar belli ama çeyrek finalde sürprizler olabilir." ifadelerini kullandı.

HABER SARI KIRMIZI uygulamamızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 29 Haziran 2024, 11:33
YORUM EKLE
YORUMLAR
Abidin Yaman
Abidin Yaman - 2 gün Önce

Sergen hoca, nasıl maç seyrettin sen? çocuğa ilk yarıda hiç pas veren oldu mu? Ne zaman bir yerleri sıkıştı pas attılar o da aldı iş makinelerini ve Çekya'nın sol tarafını 4 şeritli otobana çevirdi.. Maçı seyretmediğin veya dikkatli seyretmediğin belli İsmail'in kaptırdığı topu/topları görememişsin..

Volkan kolcak
Volkan kolcak - 1 gün Önce

Hocam sen galiba başka maç seyrettin yada biz başka milli maçta idik.
İsmail gercekten harika idi taki kart görüp çıkana dek ! Sanırım sen anladın 90 dakka saha da barış Alper vardı maç izlerken başka uğraşlar ile kaçırdın heralimmm...