Sergen Yalçın, Okan Buruk ile Mourinho'yu kıyasladı! Favorisini açıkladı!

Son olarak Antalyaspor'u çalıştıran Sergen Yalçın, Galatasaray ve Fenerbahçe'nin şampiyonluk şanslarıyla ilgili yorumlarda bulundu.

Sergen Yalçın, Okan Buruk ile Mourinho'yu kıyasladı! Favorisini açıkladı!

Sergen Yalçın, Okan Buruk'un Jose Mourinho'ya göre şampiyonluk için avantajlı olduğunu dile getirdi.

Yalçın'ın açıklamaları şu şekilde:

"OKAN BURUK, MOURINHO'YA GÖRE AVANTAJLI"

"Galatasaray'ın oturmuş bir kadrosu ve iki senedir devam eden hocası var. Bizim ligimizde 17 senedir Türk hocaları şampiyon oluyor. Bu azımsanacak bir zaman aralığı değil. Böyle baktığın zaman Türkiye Ligi için Galatasaray'da Okan Buruk'un buna Jose Mourinho da dahil olmak üzere diğerlerine göre bir avantajı var. İstatistikler bunu gösteriyor ama futbolda bu işler belli olmaz."

"MOURINHO, SON 10 SENEDE ÇOK BAŞARILI DEĞİL"

"Jose Mourinho, her zaman dünyanın en iyileri arasında yerini alır ama son 10 senede çok başarılı olmadığını görüyoruz. Bu süreçte sadece 1 tane lig şampiyonluğu, 1 Avrupa Ligi ve 1 Konferans Ligi kazanmış. Fenerbahçe ile Avrupa başarıları da elde edebilir ama camianın istediği önce şampiyonluk. Asıl konuşulması gereken konu bu."

"AYNI ŞEKİLDE DEVAM EDER"

"Beşiktaş'ın getirdiği Van Bronckhorst'u çok tanımıyorum. Geçmişte daha önce çalıştırdığı takımları izlemedim. Ligle ilgili tahminim aynı şekilde devam edeceği yönünde. Galatasaray ve Fenerbahçe şampiyonluk yarışında olur, Beşiktaş ve Trabzonspor da onları takip eder." ifadelerini kullandı.

HABER SARI KIRMIZI uygulamamızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 17 Haziran 2024, 23:14
YORUM EKLE
YORUMLAR
Adem
Adem - 1 hafta Önce

Sergen hep dobra dobra konuşur...şu üzülecek bu büzülecek diye düşünmez...doğru bildiğini söyler...

Ahmet Taner
Ahmet Taner - 1 hafta Önce

Okan Buruk hakemlere rağmen şampiyon oldu. FB hakemlere kasıtlı olarak devamlı saldırdi. Berabere giden çoğu maçları 10 dk uzatilip 7.dk da penaltı verildi. Kazanmaları sağlandı.Basin bunlardan bahsetmedigi için FB taraftari GS kollaniyor hikayesine inanmış görünüyor.

TÜRKOĞLU TÜRK
TÜRKOĞLU TÜRK - 1 hafta Önce

Sergen ve Okan kendini bişey zannediyor,Sergen FB sayesinde şampiyon oldu,okan hakemler sayesinde şampiyon oldu.