Sergen Yalçın: "Sen bunların önüne Barış Alper Yılmaz'ı attın, çocuğun suçu yok"

A Milli Takımımız'ın EURO 2024'te Portekiz'e 3-0 mağlup olduğu maçta Galatasaraylı oyuncu Barış Alper Yılmaz'a yeterli desteğin verilmemesi eleştiri aldı.

Sergen Yalçın: "Sen bunların önüne Barış Alper Yılmaz'ı attın, çocuğun suçu yok"

Kafa Sports Youtube kanalında Sergen Yalçın, A Milli Takımız'ın Portekiz karşısında aldığı 3-0'lık mağlubiyeti değerlendirdi.

Yalçın'ın açıklamaları şu şekilde:

"BENİ PAKET YAPMIŞLARDI"

"Montella maça plansız çıktı. Oyuna dair hiçbir kurgusu ve planı yoktu. Bir Türk antrenör olsaydı yerden yere vurmuşlardı, beni paket yapmışlardı. Zaten ilk 11 baştan sona yanlış. Çıkabilecek en kötü ve en alakasız kadroyu çıkardı. Tercihler rezalet... Daha çok boşluk verdik, hiçbir atak yapamadık. Portekiz bu turnuvada bir şey yapamaz. Yürüyerek oynadılar."

BARIŞ ALPER YILMAZ'IN SUÇU YOK"

"Karşında Ruben Dias ve Pepe var. İki tane duvar gibi stoper... Sen bunların önüne Barış Alper Yılmaz'ı attın. Arkasından destek alabileceği Hakan Çalhanoğlu'nu geriye attın. Çocuğun suçu yok. Haksızlık etmeyin. Zaten diğer oyuncular top getiremedi. Hamle yapana kadar maç 3-0 olmuştu. Arda Güler'i alsan ne olur?"

"FUTBOLLA İLGİSİ SIFIR"

"TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi ve yöneticilerinin futbolla ilgisi sıfır. Çekya'yı yendik, herkes kameralar önünde çıktı, konuştu. Futboldan anlamıyorsunuz, kendinizi geri plana atın. Montella'yı basının önüne attınız, adam tercümanıyla bir şeyler ifade etmeye çalışıyor." dedi.

HABER SARI KIRMIZI uygulamamızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 24 Haziran 2024, 01:54
YORUM EKLE
YORUMLAR
Metin Filiz
Metin Filiz - 2 hafta Önce

Bu milli takımdan bir cacık olmazzxzz

Striker
Striker - 2 hafta Önce

Bir Pepe 'ye baaak, bir de bizim Abdülkerim ve kendi kalesine gol atan kahramana....!??