Serhat Akın: "Barış Alper Yılmaz onu sırtında gezdirir, en büyük güvence"

Galatasaray'ın parlayan yıldızı Barış Alper Yılmaz, A Milli Takımımız için büyük önem taşıyor.

Serhat Akın: "Barış Alper Yılmaz onu sırtında gezdirir, en büyük güvence"

Sports Digitale Youtube kanalında Serhat Akın, A Milli Takımımız'ın Portekiz ile oynayacağı maç öncesinde Barış Alper Yılmaz'ın önemine vurgu yaptı.

Akın'ın açıklamaları şu şekilde:

"BARIŞ ALPER YILMAZ, PEPE'Yİ SIRTINDA GEZDİRİR"

"Türkiye'nin en büyük güvencesi Arda Güler ve Barış Alper Yılmaz. Portekiz'in defansı çok katı. Mesela bakıyorum, Portekiz'de hala Pepe oynuyor. Barış Alper Yılmaz onu sırtında gezdirir. Neredeyse benimle yaşıt. Arda Güler için söylenecek söz yok şapkadan tavşan değil, fil bile çıkarabilir. En büyük kozumuz."

"BARIŞ ALPER YILMAZ'I İLERİ AT"

"Montella, Portekiz maçına 1 puan için çıkabilir, ben asla kötü düşünmem. Çünkü turnuva oynuyorsun, her puanın her golün önemi var ama bunu yapacaksan da Barış Alper Yılmaz'ı ileri at ve savunmayı yorsun, öndeki adamları geri koştursun. Savunma da yapsan topu 3. bölgede tuttuğun her an onlar için tehlike. Bu tehlike de Barış Alper Yılmaz ve Arda Güler ile yapılabilir."

"KEREM AKTÜRKOĞLU'NU İLK 11 BAŞLATMAM"

"Kerem Aktürkoğlu, geçiş oyununda olabilir ama onun dalgalı performansı var. Ben ilk 11 başlatmam. Bir gün çok iyi, bir gün çok kötü. Hiç ortası yok. Skora göre sonradan oyuna girecektir." ifadelerini kullandı.

HABER SARI KIRMIZI uygulamamızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 23 Haziran 2024, 01:22
YORUM EKLE
YORUMLAR
Gören akıl
Gören akıl - 5 gün Önce

Kerem fikrine katılmıyorum bal yapan arı

ANGARALI
ANGARALI - 5 gün Önce

SERHAT BEY ÖNCE SEN TEKNİKDİRÖKTÖRLÜK LİSANSINI ALDA ÖYLE KONUŞ BEN ŞÖYLE YAPARDIM YOK BÖYLE YAPARDIM AĞZI OLAN KONUŞUYOR .