Serhat Akın: "Galatasaray'dan ayrılmak istiyormuş, seni hangi takım alır?"

A Milli Takımımız'ın Polonya'ya 2-1 mağlup olduğu hazırlık maçında Galatasaraylı oyuncu Kerem Aktürkoğlu, performansıyla eleştiri alan isimlerden biri oldu.

Serhat Akın: "Galatasaray'dan ayrılmak istiyormuş, seni hangi takım alır?"

Sports Digitale Youtube kanalında Serhat Akın, Galatasaray'ın milli oyuncusu Kerem Aktürkoğlu ile ilgili yorumlarda bulundu.

Akın'ın açıklamaları şu şekilde

"KAFANI BİRAZ KALDIR"

"Kerem Aktürkoğlu'nu çok etkisiz gördüm. Hücumda bir şeyler yapmaya çalışıyor ama bir türlü o yaratıcılık sağlanamadı. Kafanı biraz kaldır kardeşim. Böyle yaparsan olmaz. Senin yerine Beşiktaşlı Semih Kılıçsoy oynasın daha iyi."

"ELEŞTİRDİĞİM ZAMAN BANA KIZDILAR"

"Galatasaray maçlarında Kerem Aktürkoğlu'nu eleştirdiğim zaman bana kızdılar. Çünkü fizik kalitesi iyi değil. Hemen kendini bırakıyor, faul ya da penaltı almaya çalışıyor."

"BARIŞ ALPER YILMAZ İÇİN SÖYLEMEM"

"Mesela Barış Alper Yılmaz için aynı şeyi söylemem. Adam boğuşuyor, koşuyor, rakibiyle fiziksel temas halinde. Ben gerçekten anlamadım."

"AVRUPA'DA HANGİ TAKIM ALIR?"

"Bu Kerem Aktürkoğlu'nu Avrupa'da hangi takım alır? Onu da göreceğiz. Güya Galatasaray'dan ayrılmak istiyormuş." ifadelerini kullandı.

HABER SARI KIRMIZI uygulamamızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 12 Haziran 2024, 10:00
YORUM EKLE
YORUMLAR
Hayali
Hayali - 3 hafta Önce

Ya sendeki bu gs düşmanlığı ne ya serhatmısım zerzavatmısın

Gören göz
Gören göz - 3 hafta Önce

Onun oynadığı futbolun yarısını oynmadin trol sen şampiyon GS uzak dur ağzına alma

Mst
Mst - 3 hafta Önce

Ya sen onu bunu bırakta futbol oynuyor olsan nerede olurdun ya da bu seneki fb ya da gs de ilk 11 yapabilirmiydin sen buna cevap ver. Evet Kerem kötü ama kabul et senden de iyi be

Cemal Gül
Cemal Gül - 3 hafta Önce

Sanane

Zihni Kutlar
Zihni Kutlar - 3 hafta Önce

Serhat'ın futbolculuğu da buraya kadar işte! Kerem'in sorununun top kontrolü olduğunu bile farketmemiş bence. Ne fizik kalitesi?!

Ihsan
Ihsan - 3 hafta Önce

Ya serhat oynadığın yılları da biliyoruz

Aslan cimbom
Aslan cimbom - 3 hafta Önce

Serhat sen keremi eleştirecek ne kapasitede ne onun gibi iyi bir topcusun olmadiğin futbol karyerinden belli.sifir bir adamsin sen git Survivor. Yorumculuk yap orası yakisirsana

Erdal.
Erdal. - 3 hafta Önce

Sen. Kendini. Ne. Sannediyon. Kereme. Laf. Soyluyon