Serhat Akın: "Galatasaray'dan karşılık gelmesi gerekiyor, şimdi göreceğim"

Galatasaray ve Fenerbahçe arasındaki rekabet yeni sezonda daha da yüksek seviyeye çıkacak.

Serhat Akın: "Galatasaray'dan karşılık gelmesi gerekiyor, şimdi göreceğim"

Sports Digitale Youtube kanalında Serhat Akın, Galatasaray ve Fenerbahçe ile ilgili yorumlarda bulundu.

Akın'ın açıklamaları şu şekilde:

"OKAN BURUK'U ŞİMDİ GÖRECEĞİM"

"Bu ülkede Rijkaard, Zico, Jesus gibi hocaların futbol anlayışını sorgularsın ama Jose Mourinho'ya kimse bir şey diyemez. Bu adam Winner. Galatasaray'da Okan Buruk'u şimdi göreceğim. Hakemlerle hep didişiyordu. O kırmızı kartları, penaltıları Jose Mourinho'nun gözlerinin içine bakıp nasıl verecekler? Artık herkes kendine çeki düzen verecek."

"GALATASARAY'DAN KARŞILIK GELMESİ GEREKİYOR"

"Fenerbahçe'nin gündemi, Galatasaray'ın şampiyonluğunu geçti. Aziz Yıldırım, Ali Koç, Jose Mourinho ve başkanlık seçimleri çok konuşuldu. Galatasaray'dan karşılık gelmesi gerekiyor."

"GALATASARAY TARAFTARI BİR REAKSİYON BEKLİYOR"

"Galatasaray'da sıkıntılar var diyorlar. Erden Timur gitti, yerine başka isimler geldi. Taraftar, bir reaksiyon bekliyor."

"BELKİ DAHA KALİTELİ TRANSFERLER YAPACAKLAR"

"Galatasaray, belki Fenerbahçe'den daha kaliteli transferler yapacak, bunu bilemeyiz. Şampiyonlar Ligi'nde başarı hedefleri olacaktır." ifadelerini kullandı.

HABER SARI KIRMIZI uygulamamızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 10 Haziran 2024, 20:06
YORUM EKLE
YORUMLAR
Barış Cehiz
Barış Cehiz - 3 hafta Önce

Ah be kardeşim. İşiniz gücünüz Galatasaray. Sen kendi takımınla ilgili konuşsana. Neden hep Galatasaray'dan bahsediyorsunuz. Mourinho dediğiniz adamın sistemini dünyada çözmeyen kalmadı artık. Winner dediğiniz adamın kaç takımdan kovulduğunu saysana bi. Yeter artık bu Galatasaray ezikliğiniz. Yeter.

Ömer
Ömer - 3 hafta Önce

Dedi Tescilli Şikebahçenin travmatik ezik taraftarı... Hakemlerle puan alanı görmek için aynaya baksa yeter, bu algı ve haram puanlar Şikebahçenin tarihi gerçeği...

Gurko
Gurko - 3 hafta Önce

GS ne büyük takimmissin adamlar başkan seçiminde hoca getirmede her yerde GS den bahsedecekler illa

Yusuf Yılmaz
Yusuf Yılmaz - 3 hafta Önce

Bu Galatasaray kompleksi ancak mezarda biter.

Ziyaretçi
Ziyaretçi - 3 hafta Önce

Çık korktuk valla adamın kaç senedir kupası yok önce onu sorgula sonrada kendi transferleri ne bak ya sizi küçükken gsliler mi kovaladı.?

Tahsin Artokça
Tahsin Artokça - 3 hafta Önce

Tüm fenerli ler in tedaviye ihtiyacı var. Uzun söze gerek yok.

Ezikler konuşulma ihtiyacı duyar, hakem desteği olmadan fenerin morinyosu da olsa birşey yapamaz
Ezikler konuşulma ihtiyacı duyar, hakem desteği olmadan fenerin morinyosu da olsa birşey yapamaz - 3 hafta Önce

GsLi

Emrah Usta
Emrah Usta @Ezikler konuşulma ihtiyacı duyar, hakem desteği o - 3 hafta Önce

Sen kendini gör önce neredesin okan hoca nerede, algıcı başkanla hakem kararlarını değiştiremeyince Morinho ile mi yapacaksınız bunu yani, hakemlere baskı yaparak onların hür iradelerini engelleyerek kararlarını mı değiştireceksiniz şikeci olduğunuzu ima ediyorsunuz doğrunun yerine sizin istediğinizmi olsun

Yılmaz Yıldırım
Yılmaz Yıldırım - 3 hafta Önce

Akın yorum yapmış güya şindi O.Buruğü gorecekmişde yok hakemlerle nasıl didişiyormuşta yok Morinyonun gözünün içine baka baka nasıl konusacakmısta ne var Morinyoda ilahmi kendisi Akın efendi nasıl 80küsür milyonun gözünun icine baka bska tarafli sallı yorsa Okanda Morinyonun gözunun ıçine baka bzka söyler bu kadsr büyutmeyin ha FB ye geldi diye çeneniz füstüyse kimler geldi kimler geçti FB den hiç fark etmez isyersen sende futbola başla siraya sendr gir Akın efendi aloooooo