Serhat Akın: "Galatasaray'ın şampiyonluğunu bir hafta ertelediler, şampiyon gibi seviniyorlar, utanç verici"

Galatasaray, ezeli rakibi Fenerbahçe'nin önünde ligi şampiyon olarak tamamlamayı başardı.

Serhat Akın: "Galatasaray'ın şampiyonluğunu bir hafta ertelediler, şampiyon gibi seviniyorlar, utanç verici"

Sports Digitale Youtube kanalında Serhat Akın, Galatasaray ve Fenerbahçe ile ilgili yorumlarda bulundu.

Akın'ın açıklamaları şu şekilde:

"ALİ KOÇ'UN KONUŞMASINI GÖRDÜM, ÇOK ÜZÜLDÜM"

"Fenerbahçe, kendi taraftarı önünde ikinciliğe sevinmez. Bana Fenerbahçe öyle öğretilmedi. Ali Koç'un soyunma odasında elleri cebindeki konuşmasını gördüm, çok üzüldüm. Senin soyunma odasında ne işin var? Kimse bana Ali Koç'un futbolu bildiğine inandıramaz."

"GENÇ NESLİ ÇOK YANLIŞ YÖNLENDİRİYORLAR"

"Fenerbahçe, Galatasaray'ın şampiyonluğunu bir hafta ertelediği için şampiyon gibi sevinecek bir taraftara sahip değil. Ali Koç, kendi gözünde yanlış bir taraftar profili çizmiş. Genç nesli çok yanlış yönlendiriyorlar."

"BU ÇOK UTANÇ VERİCİ BİR ŞEY"

"Ali Koç dürüst bir insansa ve ikinciliğe gerçekten seviniyorsa İsmail Kartal ile 3 yıllık sözleşme imzalayıp seçime öyle gireceğini açıklasın. Senin hocan 'Bu ligin gerçek şampiyonu biziz' dedi. Bu çok utanç verici bir şey. Ben ilk defa böyle bir şey duyuyorum." 

"FENERBAHÇE İKİNCİLİĞE SEVİNEMEZ"

"Ali Koç muhtemelen başkan seçilecek ve İsmail Kartal ile devam etmek istiyor. Seneye ne değişecek? Fenerbahçe, ikinciliğe sevinemez. Fenerbahçe, ikinciliğe seviniyorsa Ali Koç'un hayal ettiği Fenerbahçe demek ki buymuş." ifadelerini kullandı.

Kaynak: habersarikirmizi.com

HABER SARI KIRMIZI uygulamamızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 28 Mayıs 2024, 22:40
YORUM EKLE
YORUMLAR
Rafael
Rafael - 1 ay Önce

FB nasıl 2.liğe sevinmez Bursa nın şampiyon olduğu zamanda 2.lik için deli gibi sevinmişti serhat sana yanlış öğretmişler

Hacı Kamil
Hacı Kamil - 1 ay Önce

Birincilik kadrosu dolu mecburen 2.liğe razı oluyoruz.Başka seçenek var mı?

Metin Buldu
Metin Buldu - 1 ay Önce

Bir Galatasaraylı olarak serhat beye teşekkür ediyorum, gerçekten çok doğru bir analiz yaptı, ve kendileri de bir Fenerbahçe olmasına rağmen doğruları söyledi, bu gerçekten bir sporculuk ve sportmenliktir