Serhat Akın: "Hayal kırıklığına uğradım, sıkıyorsa Galatasaray'da böyle oynasana"

A Milli Takımımız'ın Portekiz'e 3-0 mağlup olduğu maç sonrası Galatasaraylı oyuncular eleştiri oklarının hedefinde yer aldı.

Serhat Akın: "Hayal kırıklığına uğradım, sıkıyorsa Galatasaray'da böyle oynasana"

Futbol yorumcusu Serhat Akın, Galatasaraylı oyuncular Kerem Aktürkoğlu ve Barış Alper Yılmaz'ı hedef aldı.

Akın'ın açıklamaları şu şekilde:

"KEREM AKTÜRKOĞLU, AVRUPA STANDARTLARINDA BİR FUTBOLCU DEĞİL"

"Kerem Aktürkoğlu'nun ne olduğunu söylemiştim. İyi gittiğinde, kötü gittiğinde de asla Avrupa standartlarında bir futbolcu olmadığını defalarca dile getirdim. Bu maçta da ortaya çıktı. Hiçbir varlık gösteremedi. Normalde kendini yere atıp faul almaya çalışırdı, onu bile yapamadı."

"ÇEKYA MAÇINDA SÜRE VERMEM"

"Montella iyi bile dayandı, ben olsam devre arasında direkt oyundan çıkarırdım. Çekya maçında süre de vermem. Kötü oynayabilirsin ama küsmek nedir? Rakibin bekine bas ya da onu yapamıyorsan geri gel, Zeki Çelik'e yardım et. Tenezzül bile etmiyor."

"BARIŞ ALPER YILMAZ HAYAL KIRIKLIĞINA UĞRATTI"

"Barış Alper Yılmaz konusunda hayal kırıklığına uğradım. Ben bu kadar düşük ve etkisiz bir performans göstereceğini tahmin edemedim. Pepe ve yanındaki stoper karşısında hiçbir şey yapamadı."

"GALATASARAY'DA OKAN BURUK SENİ HEMEN KESER"

"Sıkıyorsa Galatasaray'da böyle oynasana. İkinci hafta Okan Buruk seni keser. Yapmadı mı? Yeri geldi Mertens yedek kaldı, Kerem Aktürkoğlu, Ziyech yedek kaldı. Barış Alper Yılmaz Avrupa'ya gitmesin. Bu sene Şampiyonlar Ligi'nde kendini test etsin, hazır hissediyorsa, orada kendini gösteriyorsa o zaman 'Hemen git' derim . Bu şekilde olmaz. Süper Lig'i sakın Avrupa'nın 5 büyük ligiyle kıyaslamayın." ifadelerini kullandı.

HABER SARI KIRMIZI uygulamamızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 24 Haziran 2024, 02:05
YORUM EKLE
YORUMLAR
ADEM
ADEM - 1 hafta Önce

ULAN SERHAT, SEN FERDİ'NİN VE SAMET' İN NE HALT YEDIKLERİNİ NİYE YAZMIYORSUN....GS'Lİ TOPÇULARI HEDEF ALIYORSUN...HALA ŞAMPİYONLUĞUN ACISI GEÇMEMİŞ YAVRUUUUUUM...GS SİZİN KİMYANIZI SIFIRLAMIŞ....

Ahmet sağlam
Ahmet sağlam - 1 hafta Önce

Yiğidi öldür hakkını yeme. Maçın en iyisi Kerem'di. Sadece o pozisyona girdi. Sadece o adam eksiltti ve yalnızca o defans arkasına koşular yaptı. Altay- Samet- Abdülkerim- Yunus- Ferdi- Orkun berbatlardı. Milli takım doğru oyuncularla dopru mevkilerde oynasa Portekiz gibi yaşlı takımı yenebilirdi.

Serdar Serer
Serdar Serer - 1 hafta Önce

Ulan nerenizle seyrettiniz de bu yorumu yapıyorsunuz en iyi 2 oyuncu Yunus ve Kerem di Alper forvet oynuyor adama top gelmiyor hem gidip topu alıp hem getirip golmu atacak adam mevki kurbanı oldu. En cok elestirilecekler Abdulkerim,Samet,Yusuf,Orkun şu Ferdi Gs macında gosterdigi performansın yarısını gostermiyor Hakan Calhanoglu takıma zerre katkısı yok kalkıp en cok oynayanları linc ediyorsunuz kurtulun su GS acısından da tatafsız yorum yapın.

Yusuf akar
Yusuf akar - 1 hafta Önce

Kendi kalesine gol atan fenerli adamını kaçırıp gol yediren 30 milyonluk bek fenerli
Sen git gs futbolcu eleştir.
Beyin önemli bir nimet.

Futbol Hastası
Futbol Hastası - 1 hafta Önce

Zamanında kendi iyi topçuymuş gibi bir de çıkıp yorum yapmıyorlar mı, ona hasta oluyorum. Sen kendin neydin de çıkıp yorum yapıyorsun. Senin de nereden nerelere geldiğini biliyoruz .

Seyfullah kara
Seyfullah kara - 1 hafta Önce

Barış kanat oyuncusu, forvet değil,, asıl sorun bu,, adamın beyni yandi,, fotbol kariyerinde bir kaleye geçmedi,, ne işi var barisin forvette, bu maç hocaya ve fenerli futbolcular a yazar,, sen kensi kalane gol atiyorsan, oyun kuramiyirsan, ileri top tasimayorsan barışın yapacağı birşey yok

Ömer Genç
Ömer Genç - 1 hafta Önce

GS futbolcular tatil modunda...

Kardeşim adamın konumu kanat oynayacaksın forvet oynarsa olmaz verimsiz olur
Kardeşim adamın konumu kanat oynayacaksın forvet oynarsa olmaz verimsiz olur - 1 hafta Önce

Husamettin subaşı