Serhat Ulueren: "Galatasaray'dan Kerem Aktürkoğlu ve Abdülkerim Bardakcı ile konuşmuyorlarmış"

A Milli Takım kampında yer alan Galatasaray ve Fenerbahçeli futbolcular arasında gerginlik olduğu konuşuluyor.

Serhat Ulueren: "Galatasaray'dan Kerem Aktürkoğlu ve Abdülkerim Bardakcı ile konuşmuyorlarmış"

Telegol yorumcusu Serhat Ulueren, A Milli Takım kampında yer alan Galatasaraylı futbolcularla ilgili çarpıcı bilgiler aktardı.

Ulueren'in açıklamaları şu şekilde:

"KEREM AKTÜRKOĞLU VE ABDÜLKERİM BARDAKCI İLE KONUŞMUYORLARMIŞ"

"TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi ve yöneticilerinin arasındaki kopukluk adeta Milli Takım oyuncularına sirayet etmiş durumda. Bunu neden söylüyorum? Galatasaray'dan Kerem Aktürkoğlu ve Abdülkerim Bardakcı var. Seversin, sevmezsin, bunlar güzel işler yapmış ama mesela bazı Fenerbahçeli futbolcular ikisiyle de konuşmuyorlarmış. Rams Park'ta oynanan Galatasaray - Fenerbahçe derbisindeki gerilim Almanya'daki kampa da yansımış. Herkesle pozitif olan tek oyuncu Arda Güler'miş."

"BARIŞ ALPER YILMAZ BİRLEŞTİRİCİ"

"Geçen sezon Galatasaray'da harika işler yapan Barış Alper Yılmaz birleştirici konumda. Yani Arda Güler'le de samimi, Beşiktaş'tan forma rekabetine girdiği Semih Kılıçsoy'la da sık sık konuşuyor."

"MİLLİ TAKIM İÇİN KULAĞIMA İSİMLER GELİYOR"

"Milli Takım'da Hamit Altıntop ve Montella'nın geleceğini parlak görmüyorum. Bu gruptan çıksak bile sonrası parlak değil. Hatta şimdiden hocalık için kulağıma isimler geliyor. Bahsi geçen teknik adamlar şu anda herhangi bir kulüpte görev almıyorlar ve yerli. Şimdi söylemek doğru olmaz. Turnuva bittikten sonra zaten her şey konuşulur, açığa çıkar." ifadelerini kullandı.

HABER SARI KIRMIZI uygulamamızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 25 Haziran 2024, 01:42
YORUM EKLE
YORUMLAR
İbrahim
İbrahim - 4 gün Önce

Milli takım da milli marşı bilmeyen ferdimi konuşmuyormuş zaten türkçe bilmiyor

Fener milli güvenlik sorunudur maalesef
Fener milli güvenlik sorunudur maalesef - 4 gün Önce

Doğrucu Davut

ADEM
ADEM - 4 gün Önce

FENERLİLERDE KUYRUK ACISI DEVAM EDİYOR ANLAŞILAN....GS BÜTÜN (F)İKRİ (B)OZUK OLANLARIN RUH KİMYASINI SIFIRLAMIŞ DURUMDA...BETER OLSUNLAR....BU YGS YARASI ONLARI İFLAH ETMEYECEKTİR....MORİNHO BİLE BU YARALARINA MERHEM OLAMAYACAKTIR....

Metin şur
Metin şur - 3 gün Önce

Serhat Uludere bütün yaptığı program lar YALAN dolu bu da yeni bir yalan külüp maçları başka milli takım başka