Serhat Ulueren: "Helal olsun ama ben daha önce Galatasaray'da bu kadar para kazanan adam görmedim"

Galatasaray'da yeni sezon transfer hazırlıkları yoğun bir şekilde devam ediyor.

Serhat Ulueren: "Helal olsun ama ben daha önce Galatasaray'da bu kadar para kazanan adam görmedim"

Telegol yorumcusu Serhat Ulueren, Galatasaray'ın gündemiyle ilgili yorumlarda bulundu.

Ulueren'in açıklamaları şu şekilde:

"BURNUMA PİS KOKULAR GELİYOR"

"Galatasaray, Erden Timur'un beraber çalıştığı İtalyan menajer Gardi ile yollarını ayırmış. Sebebi ne? Açıklayın, biz de bilelim. Bıçak gibi keskin kararlar alıyorsunuz. Açık konuşuyorum, yönetimde burnuma pis kokular geliyor."

"SONU AHMET NUT ÇEBİ GİBİ OLACAK"

"Galatasaray'ın yapacağı transferleri yakından incelemek gerekiyor. Hangi menajer ya da hangi menajerlik şirketinden oyuncu alacaklar? Geçen sene Beşiktaş'ta gördük. 8-9 tane Afrika kökenli adam aldılar ve bir çuval inciri berbat ettiler. Sanki Dursun Özbek'in sonu da Ahmet Nur Çebi gibi olacak."

"BEN DAHA ÖNCE BU KADAR KAZANAN YERLİ TEKNİK ADAM GÖRMEDİM"

"Okan Buruk, 110 milyon TL maaş alacak. Bunun bonusları da varmış. Helal olsun ama ben daha önce Galatasaray'da bu kadar para kazanan yerli bir teknik adam görmedim. Bunu asla eleştiri amaçlı söylemiyorum. Saha içi sonuçları iyi gelirse kimse ağzını açmaz. Tersi bir durumda konuşulur."

"TARAFTAR, HER ZAMAN ENSELERİNDE OLACAK"

"Okan hocanın bu kadar yüksek maaş isteyeceğini tahmin etmiyorum. Muhtemelen yönetim, Okan Buruk'un biraz yanında olması için böyle bir taktik yapmıştır. Planlar tutacak mı? Bakalım, göreceğiz Taraftar, her zaman enselerinde olacak." ifadelerini kullandı.

HABER SARI KIRMIZI uygulamamızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 15 Haziran 2024, 17:42
YORUM EKLE
YORUMLAR
Güven  Baba
Güven Baba - 2 hafta Önce

Bir önce ki yorumumda yazmayı unutmuşum. UCL de başarı için takımın başına Fatih Hoca gelecek. Okan Hoca Avrupa'dan gelen yüksek maaşlı teklifler karşılığında affını isteyecek. Bırakıp giden konumunda olacağı için tazminatı Okan Hoca ödeyecek. Fatih Hocanın Maaşı da Okan Hocanın gizli bonservisinden çıkmış olacak. Plan bu kadar basit ama çok akıllıca

Güven Baba
Güven Baba - 2 hafta Önce

UCL de başarı için Okan Hoca ile sezon başında yollar ayrılacağından ödenecek tazminat bedeline karşılık Avrupa'dan hocayı steyen takımlardan yüksek maaş alabilmesi adına yapılmış bir taktiktir. Yani bir nevi gizli bonservis kazanacak Galatasaray