"Sevilla kapıyı gösterdi, Galatasaray ilgileniyor"

Sevilla'nın Marcao'yu Yunanistan ve Türkiye liglerinde mücadele veren takımlara teklif ettiği ve Galatasaray'ın eski futbolcusuna ilgi gösterdiği belirtildi.

"Sevilla kapıyı gösterdi, Galatasaray ilgileniyor"

2022-2023 sezonun başında Sevilla'nın 13 milyon Euro bedelle Galatasaray'dan kadrosuna kattığı Marcao ile ilgili çarpıcı bir gelişme yaşandı.

MARCAO'YA KAPIYI GÖSTERDİLER

İspanyol basınında yer alan haberde birçok futbolcusuyla yolları ayırmaya hazırlanan Sevilla'nın Marcao'ya da kapıyı gösterdiği belirtildi. 

GALATASARAY, İLGİ GÖSTERİYOR

Marcao'yu Yunanistan ve Türkiye liglerinde mücadele eden takımlara öneren Sevilla'nın teklifine Galatasaray'ın ilgi gösterdiği öne sürüldü.

TRANSFER İÇİN YÜKSEK MAAŞI ENGEL

Galatasaray'ın Marcao'yla ilgilenmesi durumunda Sevilla, düşük bir rakama futbolcuyu bırakmaya hazır. Ancak transferin önündeki en büyük engel olarak Marcao'nun 2 milyon euroyu aşan maaşı olduğu belirtiliyor.

10 MAÇTA FORMA GİYDİ

Marcao geride bıraktığımız sezon Sevilla formasıyla 10 maça çıktı.

28 yaşındaki stoper bu karşılaşmalarda 1 gol kaydederken 540 dakika sahada kaldı.

HABER SARI KIRMIZI uygulamamızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 28 Haziran 2024, 22:25
YORUM EKLE
YORUMLAR
Hüseyin Han
Hüseyin Han - 2 gün Önce

Marcao gereksiz ve sosyopot bir oyuncu. Kerem Aktürkoğlu 'na yaptığı hareketten dolayı asla alınmamalı.

Mesut
Mesut - 2 gün Önce

Bu ruh hastasını yaptıklarından sonra zorla gönderdiler bir daha mı almayı düşünüyorlarmış pes doğrusu. Takımın dinamiklerini bozacak bir şahıs ve artık eskisi gibi ucuza da oynamaz

Mesut
Mesut @Mesut - 2 gün Önce

Fenerli değilim büyük takım derken hangilerini kastettin Galatasaray dışında iyi bir futbolu yok o yüzden Sevilla kapıya koymuş. Srn ne anlatıyorsun asıl. Bir bonservis ödeyerek almak saçma değil mi. Sevilla da ne oynamış ki sürekli sakatlıklarla boğuşmuş

Hüseyin Han
Hüseyin Han @Mesut - 2 gün Önce

Ya fenerlisin ya da futboldan anlamayan cahil biri. Adam Galatasaray aşığı dünya futbolcusu, büyük takımlarda oynamış ve Torreira'nın saygı duyacağı yükünü hafileteceği rakiplerin saygı göstereceği bir oyuncu sen nelerden bahsediyorsun.