Sinan Engin: "Adamın Avrupa kariyerini bitirdin, Galatasaray'da Türkiye'nin en formda oyuncusunu öldürdün"

Galatasaray'ın yıldızı Barış Alper Yılmaz'ın milli takımda gerekli desteği almaması tartışılıyor.

Sinan Engin: "Adamın Avrupa kariyerini bitirdin, Galatasaray'da Türkiye'nin en formda oyuncusunu öldürdün"

Asist Analiz Youtube kanalında Sinan Engin, Barış Alper Yılmaz ile ilgili yorumlarda bulundu.

Engin'in açıklamaları şu şekilde:

"ADAMIN AVRUPA KARİYERİNİ BİTİRDİN"

"Bugün Barış Alper'i bitirdin Montella. Adamın Avrupa kariyerini bitirdin. Belki alacaklardı, belki seyredeceklerdi ona göre karar vereceklerdi."

"TEK BAŞINA KADRO YAPTIĞINA İNANMIYORUM"

"Montella'yı birileri yönlendiriyor. Montella'nın tek başına kadro yaptığına inanmıyorum. Eski bir futbolcu olan Montella bu kadar kötü tercih yapmaz."

"EN FORMDA OYUNCUYU ÖLDÜRDÜN"

"Türkiye'nin en formda oyuncusu Barış Alper'i öldürdün. Senin futbol mantığın nedir Montella?" ifadelerini kullandı.

HABER SARI KIRMIZI uygulamamızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 24 Haziran 2024, 00:22
YORUM EKLE
YORUMLAR
Ali Sarı
Ali Sarı - 1 hafta Önce

Kendini yere at penaltı bekle, rakibin kolu yüzüne değdi yere atla faul penaltı bekle, rakibin ayağı azıcık ayak ucuna değdi yere atla penaltı veya Kart bekle, böyle karaktersiz işlerle ülkemizde şampiyon oldular, ama dışarıda ikinci lig oyuncusu oldukları ortaya çıktı, önce karakter şahsiyet olacak bir adamın, bu GS li oyuncuların maçlarını izleyin bakın yıllardır Türkiye de haksız aldıkları penaltı faul veya kartların hiçbirini bu turnuvadan alamadılar, kendilerini yere atıp debeleniyorlar sadece

Ali alemdar
Ali alemdar @Ali Sarı - 7 gün Önce

Senin sıkıntın galatasaray acınla baş başa kal kötü insan

Vatandaş
Vatandaş @Ali Sarı - 7 gün Önce

Sen olayı nereden buralara getirdin anlamadım. GS düşmanlığını milli takıma taşımak nedir. Adamlar şampiyonlar liginde bayern ve mancester e karşı mükemmel futbol oynadı. Kazanırsın kaybedersin önemli olan futbolun içinde ne kadar katkı verdiğin. Şimdi tüm ataklar ferdinin bulunduğu bölgeden geldi buna mi laf edelim fb düşmanlığı için burda bireysel duygusal değil milli takım olarak bakarsak futbolcular çok kötüydü bir an evel elenelim de tatile gidelim havası bizden birşey olmaz anca birbirimizi yener mutlu oluruz kendi aramızdaki hırsı başkalarına yapamayız bizdeki mantık bu haliyle avrupadaki yıldızları seyrederiz onlara hayran kalırız.

Metin
Metin - 1 hafta Önce

Sinan Engin dogruyu konusuyor

Alz,,
Alz,, @Metin - 6 gün Önce

Yanlış kadro seçimi bence montella hatası. Kalede mert yerine uğurcan olmalıydı. Samet aldülkerim ferdi mert müldür İsmail Kaan Arda Yusuf Barış Alper Kenan yıldız. Böyle başlanmalıydı maça. kerem hakan Salih Orkun irfancan sonradan girmeliydi. Bizim takım perdeyi açamadı. Açamayınca böyle oluyor Âctilar mı o maç farklı oluyor. Rakip kim olursa olsun.

Ali Sarıya Cevap
Ali Sarıya Cevap @Metin - 6 gün Önce

Seni Adin Ali Sarı Lacivert sanırım. Fanatik Fenerli. MERT hakan karaktersizine laf etmiyonda Barışa mi laf ediyorsun. Haksız alınan maçlarda sizde masum değilsiniz hatta Gs den de çoktur haksız aldıklarınız. Bırak burda laf kalabalikligini . Bütün dünyası Gs düşmanlığı olmuş ezik zavallı acınası halinle seni başlasa bırakıyorum. 10 senedir.sampiyonlugunuz yok . Bir 10.sene daha olmaması dileğiyle....

Menduh ışık
Menduh ışık - 1 hafta Önce

Motella futboldan anlamiyor,bizim fedarasyon tuturmuş yabancı teknik direktör,bizim bizdenbaşkasından hayır gelmeeeezzzzz.

Mustafa
Mustafa - 1 hafta Önce

Sinan haklı bu kadar kötü kadro ve oyun anlayışı olmaz.

Tuf
Tuf - 1 hafta Önce

Barış Alper Yılmaz ve Abdülhey bardakçı yunus Akgün bunlar birde Kerem bunlar milli takım seviyesinde değiller bunlar Avrupa'da iş yapamaz açık konuşmak gerekirse Galatasaray en hızlı şekilde bunlardan kurtulması gerek maalesef hepimiz biliyoruz ki geçen sezon fener ile Galatasaray hakemlere kollandı ligi kaliteli ve izlemesi için gerçekler acı bu sezon o daha zor geçecek bu kadro ile belki ilk 4 de bile giremeyiz

Tarık
Tarık @Tuf - 7 gün Önce

Yürü git Galatasaray lıymış gibi konuşuyorsun trollük yapıyorsun. Takım berbat durumda haliyle herkes kötü. Portekiz maçına Arda oyuna sonradan girdi ne yapabildi? Kötü futbolcu mu?

Kral54
Kral54 @Tuf - 1 hafta Önce

Sende birşey biliyorum diye yorum yazmışsın fanatikliği bırakıp öyle yorum yap Galatasaray lı topculara milli takım seviyesinde değil diyorsun kim var başka o seviyede

sabriozgur15@gmail.com
[email protected] - 1 hafta Önce

Bizim takım futbolu bırakmış mankenlege soyunmuş. Futbolla hiç alakası yok, onların oynadıgı futbol mahalle takımlarında daha iyisini oynayanlar var. Onlar, saç boyatsın pelik ögürtsün, büyük topçu oldular ya,.

Cemil Göktürk
Cemil Göktürk - 1 hafta Önce

Bir kere adam çok iyi bir futbolcu değil. İkincisi Türkiye'de hakemlerin durumu. Galatasaraylı futbolcuların yaptığı faulü görmezden gelip adamlara fırsat sağlayacaklar. Sonra Barış Alper gol atacak. İyi futbolcu öyle mi. İyi futbolcu olsaydı Avrupa arenasını da kendini gösterirdi. Sinan efendi futbolu biraz daha öğren bence.

Lokman batur
Lokman batur - 1 hafta Önce

Arkadaş sen bunları nasıl görüyorsun bura Türkiye ligi değil ne oldu adamlar yol vermedimi yada hakem at demedimi ne oldu peki yıllardır Avrupa'da başarı yok milli takımda bile teknik direktör kendi kafasına göre takım çıkaramıyor