Sinan Engin: "Mauro Icardi ile kavga ederdi ama Galatasaray'da biri çıktı, yılın futbolcusu oldu"

Galatasaray, Süper Lig'de 24. şampiyonluğuna ulaşmak için günleri sayıyor.

Sinan Engin: "Mauro Icardi ile kavga ederdi ama Galatasaray'da biri çıktı, yılın futbolcusu oldu"

Beyaz TV yorumcusu Sinan Engin, Galatasaray ile ilgili değerlendirmeler yaptı.

Engin'in açıklamaları şu şekilde:

"GALATASARAY, BİR ŞEKİLDE KAZANIYOR"

"Galatasaray, iyi de oynasa kötü de oynasa bir şekilde kazanıyor. Okan Buruk, değişiklikler konusunda biraz geç kaldı. Abdülkerim Bardakcı, Markao'yu tutma konusunda çok zorlandı. Davinson Sanchez biraz daha erken oyuna girebilirdi."

"GALATASARAY'I DURDURMAK ZOR OLACAK"

"Galatasaray, artık şampiyon oldu. Bir mucizeden daha fazlası gerekiyor. Bu iş, yüzde 99 bitti. Galatasaray'ı sportif anlamda durdurmak zor olacak. Yani önümüzdeki senelere hep favori girecekler. Sahadaki bütünleşmesinden camiadaki birliğe kadar bunu görüyoruz."

"KULAĞIMA GELEN BAZI BİLGİLER VAR"

"Başkan Dursun Özbek borçları azaltma konusunda önemli çalışmalar yapıyor, kulağıma gelen bazı bilgiler var."

"FATİH TERİM, MAURO ICARDI İLE KAVGA EDERDİ"

"Okan Buruk, bazı yıldızları çok güzel idare etti. Tatile gidenler oldu, kolay bir şekilde sakatlananlar oldu, parasını 1 hafta geç aldığı için protesto etmek isteyenler oldu. Okan Buruk, bunları iyi idare etti. Fatih Terim, Galatasaray ve Türk futbolunun 1 numarası ama bence Mauro Icardi ile çok iyi anlaşamazlardı, kavga ederdi. Bafetimbi Gomis ve Radamel Falcao'da bunları gördük. Fenerbahçe'de de İsmail Kartal'a bak, takımına hakim olamıyor."

"BARIŞ ALPER YILMAZ, YILIN FUTBOLCUSU OLDU"

"Galatasaray'da Barış Alper Yılmaz diye bir futbolcu çıktı ve Galatasaray'daki tüm futbolcuların önüne geçti. Bence yılın futbolcusu oldu. EURO 2024'te Milli Takımın yıldızı olacaktır." ifadelerini kullandı.

Kaynak: habersarikirmizi.com

HABER SARI KIRMIZI uygulamamızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 13 Mayıs 2024, 22:00
YORUM EKLE
YORUMLAR
Taner
Taner - 2 ay Önce

Nazar etme git bjk yorumla koç abin izin verirse konuşan seni sözde adilsin sözde yorumcusun tasman boynunda gözüküyor azına GS alma sen ve seningibiler