Süleyman Hurma: "Galatasaray'a vermeyi çok istedim, 'Hemen anlaşmasını yapabiliriz' dedim"

Fatih Karagümrük Başkanı Süleyman Hurma, Fenerbahçe'ye transfer olan Levent Mercan'ı Galatasaray'a vermeyi çok istediğini dile getirdi.

Süleyman Hurma: "Galatasaray'a vermeyi çok istedim, 'Hemen anlaşmasını yapabiliriz' dedim"

Fatih Karagümrük Başkanı Süleyman Hurma, Radyo Gol yayınında açıklamalarda bulundu.

Süleyman Hurma, devre arasında Galatasaray'a transferi gerçekleşmeyen Levent Mercan'ın Fenerbahçe'ye transferi hakkında konuştu.

Hurma'nın açıklamaları şu şekilde:

"FENERBAHÇE'YE NASİP OLDU"

"Levent Mercan, birçok büyük kulübün transfer listesine girdi. Fenerbahçe'ye nasip oldu."

"ŞOTA BIRAKMADI"

"Levent Mercan'ı devre arasında Galatasaray'a vermeyi çok arzu etmiştim ancak o dönemde puan olarak çok kötü durumdaydık. Teknik direktörümüz Şota Arveladze asla oyuncuyu bırakmayacağını söyledi."

"BEN DE 'SEZON SONU İÇİN HEMEN ANLAŞMASINI YAPALIM' DEDİM"

"Ben de Galatasaray'a 'Sezon sonu için isterseniz hemen anlaşmasını yapabiliriz. İlerleyen dönemde isterseniz de öncelik hakkı sizindir' dedim. Ama ne sezon sonu için anlaşmak istediler ne de bir öncelik hakkı almak istediler." ifadelerini kullandı.

HABER SARI KIRMIZI uygulamamızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 23 Haziran 2024, 11:00
YORUM EKLE
YORUMLAR
Daha aşağı liglere güle güle fatih
Daha aşağı liglere güle güle fatih - 4 gün Önce

Once fenere sat sonra cimbomu karsisina almamak için yumuşak konuş.Cimbomla kafa dikenin sonu bir alt ligdir dahada aşağı gideceksiniz cimbomlu meyvelerde hurmayı sevmez

Bozkurt
Bozkurt - 4 gün Önce

Sayın Hurma. Senin bir sözünü hiç unutmuyorum. "Ben var oldugum sürece Galatasaraya futbolcu satmayacagim" demiştiniz. Yıllar önce.. ayrıca kayserispordayken de buna benzer çok açıklamalarınız var. Galatasaray düşmanlığın nereden geliyor.

Ali TEMÜR
Ali TEMÜR - 4 gün Önce

Ali Koç'un sözünde n çıkamadık o ne derse o olur desene

Hamid çelik
Hamid çelik - 4 gün Önce

Bizde inandık bay hurma sen Ali koca popnu vermedigin kaldı formaliteden sormussundr GS bı Fiat verseydi diyecektin fener bunkadar veriyo iki tarafında galeyana getirecektin gitsin civ civ bahçe forma şansı bulamz zatn

Adem
Adem - 4 gün Önce

Hurma, insan kalbinin gününü görür...( F )ikri ( B )ozuklarla inip kalktığın sürece ve onlara yalakalık yaptığın sürece işin rast gitmeyecektir...GS'den uzak dur...bizim senin gibilerle işimiz olamaz...kalbinin gününü görüyorsun....daha da beter olmaya mahkumsun...

Ahmet İldınız
Ahmet İldınız - 4 gün Önce

Süleyman Efendi,
Bunları gerçekten dediysen boş olmuş.
Hiç bir Galatasaray'lı sana inanmaz da güvenmez de.