Tugay Kerimoğlu: "Galatasaray, takımdaki bazı parazitlerden kurtulmalı, üçe beşe bakmadan gitmeliler"

Galatasaray'ın Fenerbahçe derbisinde aldığı mağlubiyet şampiyonluk maçı öncesi camiada üzüntü yarattı.

Tugay Kerimoğlu: "Galatasaray, takımdaki bazı parazitlerden kurtulmalı, üçe beşe bakmadan gitmeliler"

Futbol yorumcusu Tugay Kerimoğlu, Yeni Açık Youtube kanalında Galatasaray'ın gündemini değerlendirdi.

Kerimoğlu'nun açıklamaları şu şekilde:

"BİR MAĞLUBİYETLE CAMİANIN DÜŞMESİNE GEREK YOK"

"Galatasaray, rekorlar kırarak bu noktaya geldi, üstelik rakiplerini sürklase ederek puan farkı yakaladı. Bir derbi mağlubiyetiyle camianın düşmesine gerek yok. Bunlar hayatın içerisinde olan şeyler."

"OKAN BURUK'UN GENEL PERFORMANSINA HAKSIZLIK OLUR"

"Okan Buruk da formsuz olabilir, gayet normal. Temmuz ayından beri aralıksız maçlara çıkıyorlar. Oyuncuları dinlenmiyor, sürekli maç, antrenman ya da milli takımdalar. Bu sene çok sıkışık fikstür oynandı. Okan hocanın hatalarını eleştiririz ama yermek genel performansına haksızlık olur."

"TAKIMDAKİ PARAZİTLERDEN KURTULMALI"

"Okan Buruk, Galatasaray takımındaki bazı parazitlerden kurtulmalı. Yerli veya yabancı onlar artık kimse üçe beşe bakmadan gitmeli. Bunu yerli - yabancı ya da yıldız - genç olarak ayırmıyorum. Takımın huzuru bir yerde bozulursa her yere sıçrar."

"TARAFTAR, SENEYE AVRUPA'DA BAŞARI İSTEYECEK"

"Okan hoca, yükü omzuna almalı ve daha çok sorumluluk alarak kararlar vermeli. Çünkü başarılı oldukça ondan beklenti daha da büyüyecek. Mesela taraftarlar artık seneye sizden haklı olarak Avrupa başarısı isteyecek. Bu durum da yaz transfer dönemindeki politikaya yansıyacak. Okan Buruk'un transferde son sözü söylemesinden yanayım." ifadelerini kullandı.

Kaynak: habersarikirmizi.com

HABER SARI KIRMIZI uygulamamızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 23 Mayıs 2024, 13:44
YORUM EKLE
YORUMLAR
S.horuz
S.horuz - 1 ay Önce

Galatasarayın fenere yenilmesi sadece taktik hata sezon başından beri Okan hoca hep aynı taktikle oynuyor bütün takımlar ezberledi bı okan hoca futbolun sadece bütün hatları ile hücum olmadığını anlamadı başarılı hocaların farkı her maç ayrı taktik bak avrupaya