Uğur Karakullukçu: "Fiorentina ile anlaşmaya yakın, Galatasaray'da durmak istemiyor"

Galatasaray'ın sezon başında Aston Villa'y satın alma opsiyonlu kiralık olarak gönderdiği Nicolo Zaniolo'nun geleceği netleşiyor.

Uğur Karakullukçu: "Fiorentina ile anlaşmaya yakın, Galatasaray'da durmak istemiyor"

Futbol yorumcusu Uğur Karakullukçu, bonservisi Galatasaray'da olan Nicolo Zaniolo'nun geleceğiyle ilgili bilgiler aktardı.

Karakullukçu'nun açıklamaları şu şekilde:

"GALATASARAY'DA DURMAK İSTEMİYOR"

"Aston Villa, Nicolo Zaniolo ile yollarını ayıracak. Galatasaray'da durmak istemiyor, ülkesi İtalya'ya dönmek istiyor."

FİORENTİNA İLE ANLAŞMAYA YAKIN"

"Fiorentina ile anlaşmaya yakın. Bence kendisi için iyi olacak; çünkü orada stres ve baskı daha az. Yeniden özüne dönecektir."

"ÇİFT HANELİ BİR BONSERVİS GELİRİ ELDE EDİLİR"

"Galatasaray, çift haneli bir bonservis geliri elde eder. Yaz transfer döneminde zaten şartlar ortaya çıkacaktır." ifadelerini kullandı.

Kaynak: habersarikirmizi.com

HABER SARI KIRMIZI uygulamamızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 14 Mayıs 2024, 19:00
YORUM EKLE
YORUMLAR
Erol aslan
Erol aslan - 2 ay Önce

Zaniyolanın hocayla dorunu yoksa GS kalması GS ve kendi acısından cok cok iyi olur şampiyonlar Ligi'nde Hemi kendi Hemi GS bir üst seviyeye atlatır hocayla sorunu yoksa yöneticiler gönlünü Yapması gerekiyor

Objektif
Objektif - 2 ay Önce

Nasıl bir ifade tarzı bu? Galatasaray o kadar kötü bir kulüp müdür ki Zaniolo durmak istemiyormuş? Hadi FB desen anlarım. Gelen yabancı oyuncular ilk sezonun ardından kendilerine başka kulüp arar hale geliyor. Ama Galatasaray'a gelen gencinden yaşlısına bütün yabancı oyuncular başka takımlara transfer olsalar da hâlâ RAMS parkta Galatasaray maçlarını izlemeye gelip oyuncu transferlerinde etkin rol alıyorlar. Sen neden bahsediyorsun Uğur?

Cüneyt Eryılmaz
Cüneyt Eryılmaz - 2 ay Önce

Kendi bilir neticede olmazsa olmaz biri değil istemiyor ise güle güle

Zola
Zola - 2 ay Önce

Kendi bilir burası sonpiyonlar ligi