Uğur Karakullukçu: "Galatasaray'da bu transferde ya aptallık ya da ihanet var, bu kadar net"

Galatasaray'da Emin Bayram'ın Westerlo'ya transferi ve Nicolo Zaniolo'nun transfer görüşmeleriyle ilgili eleştiriler geliyor.

Uğur Karakullukçu: "Galatasaray'da bu transferde ya aptallık ya da ihanet var, bu kadar net"

Galatasaraylı yorumcusu Uğur Karakullukçu, Youtube kanalında Emin Bayram'ın Westerlo'ya transferini eleştirdi.

Karakullukçu'nun açıklamaları şu şekilde:

"YA APTALLIK YA DA İHANET VAR"

"Emin Bayram transferinde ya aptallık var ya da ihanet var. Bu kadar net. 2.5 milyon Euro'ya Emin Bayram'ı satmak aptallık ya da peşkeş çekmektir."

"EMİN BAYRAM MI KARAR VERİYOR?"

"Emin Bayram 'Gitmek istiyormuş' diyorlar, bazen futbolcular ayrılmak isterler ama futbolculara 'hayır' demeyi bilmelisiniz. Emin Bayram Galatasaray'ın menfaatlerinden büyük mü? Emin Bayram mı karar veriyor ya? O zaman bonservis diye bir şey olmasın abi? Bu çocuk Belçika Ligi'nde güzel bir sezon geçirdi. Zaniolo'yu da satmak için kapı kapı pazarlık yapıyorsunuz. İrade koyun kardeşim. Bu sıkıntıları çözemeyecekseniz siz neden yönetimde varsınız?"

"BU PARALAR NEREDE?"

"Bankalar Birliği'nden çıkacaktınız, neden çıkmadınız? Biletlere yüzde 200 zam geldi. Loca sattınız, kombine sattınız. Store gelirleri zaten patladı. Bu paralar nerede?"

"6 AY BOYUNCA OYALANDIK"

"Devre arasında sadece bir tane bonservisli oyuncu aldınız. Sacha Boey satıldı. Yalan dolan gündemle 6 ay boyunca oyalandık. Demek ki Sacha Boey'in satışının Bankalar Birliği ile bir alakası yok. Sizin tek temenniniz Florya." 

"HAYATIMDA İLK KEZ GÖRDÜM"

"Hayatımda ilk kez gördüm, oyuncu satışı için başka ülkeye adam gönderip pazarlık yapılmasını. Zaniolo, Galatasaray futbolcusu. İstanbul'a gelsinler, görüşsünler? 'Zaniolo ayrılmak istiyor, İtalya'ya gidelim. Emin ayrılmak istiyor, sakız parasına satalım' yok böyle bir şey." ifadelerini kullandı.

HABER SARI KIRMIZI uygulamamızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 02 Temmuz 2024, 19:55
YORUM EKLE