Uğur Karakullukçu: "Galatasaray'da ikisi de büyük ihtimalle Suudi Arabistan'a gidecek"

Şampiyonluğa doğru giden Galatasaray'da gelecek sezon öncesi birçok transfer gelişmesinin yaşanması bekleniyor.

Uğur Karakullukçu: "Galatasaray'da ikisi de büyük ihtimalle Suudi Arabistan'a gidecek"

Şampiyonluğa doğru giden Galatasaray'da gelecek sezon öncesi birçok transfer gelişmesinin yaşanması bekleniyor.

Vole yorumcusu Uğur Karakullukçu, Galatasaray ile ilgili yorumlarda bulundu.

Karakullukçu'nun açıklamaları şu şekilde:

"GALATASARAY, BU MAÇA BİR GURUR MESELESİ OLARAK ÇIKACAKTIR"

"Bunu bir bilgi olarak anlatıyorum. Galatasaray, derbiye şampiyonluğu garantilemiş olarak çıksaydı bile aynı disiplinle ve arzuyla oynayacaktı. Bu maça bir gurur meselesi olarak çıkılacaktır. Takımın yaklaşımı da güç gösterisi yapmak olacak."

"KEREM AKTÜRKOĞLU, BÜYÜK İHTİMALLE ARABİSTAN'A GİDECEK"

"Kerem Aktürkoğlu menajerini değiştirdi. Hatta fotoğraf attı. Kendisine Atalanta'dan teklif vardı ancak oraya gitmek istemiyor. Büyük ihtimalle Suudi Arabistan'a gidecek. Yaşı daha genç, o yüzden iyi para teklifi aldı." 

"KEREM DEMİRBAY DA ARABİSTAN'A TRANSFER OLABİLİR"

"Kerem Demirbay da tecrübesiyle piyasa yapıyor. O da menajerini değiştirdi. Yüksek ihtimal Arabistan'a transfer olabilir. Artık Arap pazarı Avrupa için ciddi bir tehlike olmaya başladı."

"MERTENS'E ŞAPKA ÇIKARILIR"

"Dries Mertens fark yaratıyor. Son 8 maçta 14 gol katkısı yapmış. Bu inanılmaz. 9 Mart'tan 12 Mayıs'a kadar her maç asist yapmış. Hagi ve Alex de Souza bile son haftalarda bu kadar ön plana çıkamıyordu. Dries Mertens üstelik bunu yatarak yapmadı, yaşına rağmen hep mücadele etti, koştu, defansa yardım etti. Hakikaten şapka çıkarılır."

"GALATASARAY, BARIŞ ALPER YILMAZ'I KESİNLİKLE SATMAMALI"

"Barış Alper Yılmaz, geçen sene rezerv takımında oynuyordu. Yani kiralık gidecekti. Daha sonra öyle bir performans gösterdi ki yavaş yavaş kadroya, sonra da ilk 11'e girdi. Galatasaray kesinlikle satmamalı. Şampiyonlar Ligi'ni beklemeli." ifadelerini kullandı.

Kaynak: habersarikirmizi.com

HABER SARI KIRMIZI uygulamamızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 13 Mayıs 2024, 23:54
YORUM EKLE