Uğur Karakullukçu: "Galatasaray'da ikisi rakibi delecektir, tam bir pres canavarı"

Galatasaray, sezonun ilk transferini Michy Batshuayi'yi Fenerbahçe'nin elinden kaparak yaptı.

Uğur Karakullukçu: "Galatasaray'da ikisi rakibi delecektir, tam bir pres canavarı"

Galatasaraylı yorumcu Uğur Karakullukçu, Galatasaray'ın Michy Batshuayi transferini değerlendirdi.

Karakullukçu'nun açıklamaları şu şekilde:

"ICARDI ALINDIĞINDA DA BELİRTTİM"

"Batshuayi, kötü bir futbolcu değil. Bunu hep söylemiştim. Beşiktaş'ta, Fenerbahçe'de hatta Galatasaray'ın Mauro Icardi'yi aldığı dönemde de iyi bir alternatif olabileceğini belirttim."

"GALATASARAY'DA DAHA ÇOK KAYKI SAĞLAYACAK"

"Üst düzey bir bitirici değil ama çok fazla pozisyona giriyor ve golle buluşuyor. Galatasaray'da Okan Buruk'un pres futboluna tam anlamıyla uyuyuor. Bence Fenerbahçe'ye nazaran Galatasaray'da daha çok katkı sağlayacak. Çünkü onu besleyecek oyuncu sayısı daha fazla. Orta saha ve kanat oyuncuları ona hitap ediyor."

"BATSHUAYI'Yİ TAKIMDA TUTARDIM"

"39 yaşındaki Edin Dzeko mu, 30 yaşındaki Michy Batshuayi'yi mi takımda tutmak istersin? Ben Batshuayi'yi tutardım ama belki de Fenerbahçe daha iyi bir isim alacak, bu onların kararı."

"BATSHUAYI VE ICARDI, YAN YANA OYNAR"

"Batshuayi tam bir pres canavarı. Ceza sahasında Mauro Icardi'ye alan açacak, daha çok saklayacak ve Icardi'yi pozisyonlarda de marke bırakacaktır. Diagne, Falcao, Mostafa Mohamed, Carlos Vinicius gibi isimlere benzemiyor. Onlar daha çok ceza sahasında kayboluyordu. Hepsi aynı tip oyuncular. Onlarla 4-4-2 oynayamazsın ama Batshuayi ve Icardi yan yana oynar. Hareketli bir isim. Okan Buruk, tek forvet oynatsa bile maçta sıkışan dakikalarda ikisi rakip savunmayı delecektir." ifadelerini kullandı.

Kaynak: habersarikirmizi.com

HABER SARI KIRMIZI uygulamamızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 21 Haziran 2024, 00:11
YORUM EKLE
YORUMLAR
Zizu
Zizu - 1 hafta Önce

Şikeciler nasıl bıraktı Şoktayım hâlâ inanamıyorum harika bir oyuncu

R.halici
R.halici - 1 hafta Önce

Bende bir an olsun inanamadım ama iyi oldusikecilere

Umut
Umut - 7 gün Önce

Lütfen orta sahaya AMRABAT ı almayın, myc,zalewski,rafa,wirtz varken bu adamı almayın. Farklı teknik robben, ribery, Hagi benzeri futbolcular alınmalı.