Ümit Karan: "Galatasaray, Fenerbahçe'ye 3 gün izin verdi, insan kendini anca bu kadar kandırabilir"

Galatasaray, sezonu şampiyon olarak tamamlarken 24. kez mutlu sona ulaştı.

Ümit Karan: "Galatasaray, Fenerbahçe'ye 3 gün izin verdi, insan kendini anca bu kadar kandırabilir"

SkySpor Youtube kanalında Ümit Karan, Galatasaray'ın şampiyonluğu ile ilgili yorumlarda bulundu.

Karan'ın açıklamaları şu şekilde:

"YILIN FUTBOLCUSU BARIŞ ALPER YILMAZ"

"Tarot kağıtlarımı getirdim. Şampiyon Galatasaray diyor. Yılın futbolcusu benim için ve kartlara göre Barış Alper Yılmaz. Yılın teknik direktörü Okan Buruk. Son kartım ise yılın golcüsü Icardi diyor. Kartlarım beni yanıltmadı."

"FENERBAHÇE FUTBOLA KONSANTRE OLMADI"

"Galatasaray'ın en büyük kozu suskunluğunu korumaktır. Galatasaray, gerektiği yerde cevap verir. Fenerbahçe bir derbi kazanıyor, ertesi gün 2.5 saat basın açıklaması. İki de bir olayların içindesiniz. Fenerbahçe bu sene yönetim anlamında futboldan uzak bir sezon geçirdi. Futbola konsantre olmayan bir takım nasıl şampiyon olabilir ki? Olamazsın."

"FENERBAHÇE 3 GÜN, GALATASARAY 3 AY KUTLAR"

"Fenerbahçe 3 gün kutlar, biz 3 ay kutlarız! Sen şampiyon olamadıktan sonra beni 10 sene yensen ne olacak? Senin tek hedefin vardı, Galatasaray'ı yenmek. Kutladınız 3 gün, izin verdik."

"ICARDI'Yİ BİR KEZ DAHA ALKIŞLIYORUM"

"Tartışmaya gerek yok, Icardi'nin Okan Buruk'u omuzlarına aldığı an yılın fotoğrafı! Icardi'yi bir kez daha alkışlıyorum."

"GÖNÜLLERİN ŞAMPİYONUNA BİR ŞEY VERMİYORLAR"

"İnsan kendini anca bu kadar kandırabilir! Ne demek gönüllerin şampiyonu? Gönüllerin şampiyonuna bir şey vermiyorlar!" ifadelerini kullandı.

Kaynak: habersarikirmizi.com

HABER SARI KIRMIZI uygulamamızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 27 Mayıs 2024, 15:38
YORUM EKLE