Ümit Özat: "Bu kafayla gidecekse Galatasaray günlerini çok arar"

Galatasaraylı oyuncuların milli takımdaki performansı konuşulmaya devam ediliyor.

Ümit Özat: "Bu kafayla gidecekse Galatasaray günlerini çok arar"

Futbol yorumcusu Ümit Özat, A Milli Takımımız'da forma giyen Galatasaraylı oyuncularla ilgili yorumlarda bulundu.

Özat'ın açıklamaları şu şekilde:

"ABDÜLKERİM BARDAKCI, HİÇBİRİNİ DURDURAMADI"

"Abdülkerim Bardakcı, Portekizli futbolcuların hiçbirini durduramadı. Cristiano Ronaldo karşısında bir şey yapamazsın ama bir tane mi top kesemezsin? Ben Kaka'dan çalım yedim, 15 yıl konuşuldum, Abdülkerim Bardakcı 10 tane çalım yedi, 2 günde unutuldu."

"SEN BU HALİNLE NASIL OYNAYACAKSIN?"

"Abdülkerim Bardakcı, Galatasaray'daki gibi oynamıyor ya da seviyesi bu. Bazı Galatasaraylı gazeteciler ve muhabirler de algıyı çok güzel yapıyorlar. Yok Milan istiyor, yok İspanya takımları izliyor. Sen bu halinle Şampiyonlar Ligi maçlarında nasıl oynayacaksın?"

"KEREM VE YUNUS ELİNDEN GELENİ YAPTI"

"Hücum hattı bir türlü oturmadı. Çünkü 9 numaramız oynamıyor. Kerem Aktürkoğlu ve Yunus Akgün elinden geleni yaptı. Kaan Ayhan zaten sakatmış, çocuğun elinden bu kadar geliyor. Sorun hocanın kurduğu yanlış kadro, oyun anlayışı ve B planının olmaması... Motella, oyuncu değişikliklerinde bile geç kalıyor."

"GALATASARAY GÜNLERİNİ ÇOK ARAR"

"Kerem Aktürkoğlu ne kadar yetenekli olursa olsun oyun disiplini yoksa yedek oturur. Avrupa'da şans bulamazsın, adam senin yeteneğine bakmaz. Sürekliliğine, takımla uyumuna bakarlar. Hocanın direktiflerini yerine getiriyor musun? Ona bakarlar. Yetenek her yerde var ama verimli olmak başka bir husus. Bu kafayla Avrupa'ya gidecekse Galatasaray günlerini çok arar." ifadelerini kullandı.

HABER SARI KIRMIZI uygulamamızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 25 Haziran 2024, 14:54
YORUM EKLE
YORUMLAR
Memoli
Memoli - 1 hafta Önce

Şu ümit denen adam artık g.s. li futbolcular hakkında yorum yapmasa ne güzel olur.onun zamanında milli takım her maçta ucden aşağı gol yetmiyordu.bu adam kendini futbolcu mu sanıyorsun.bence sen git bir yere otur puronu iç.

Ali çelik
Ali çelik - 6 gün Önce

Milli takımı bile gs li fenerli diye böluyorsun.. .sen bölücü ve fanatiksin birazda fener den bahset takmışsın kafayı Galatasaraya....bıktık senin yorumlarından



.

Forza Cimbom
Forza Cimbom - 7 gün Önce

Her yorumun doğru hocam. Biraz kaliteli hücum oyuncusu olunca karşılarında bizim defans oyuncularının tüm defolari ortaya çıkıyor.