Ümit Özat: "Galatasaray'dan utanın, Fenerbahçe'de 1-2 tane delikanlı adam çıkmıyor mu?"

Galatasaray'daki başkanlık seçimi sonrasında Fenerbahçe Kulübü'ndeki seçim yarılı merak ediliyor.

Ümit Özat: "Galatasaray'dan utanın, Fenerbahçe'de 1-2 tane delikanlı adam çıkmıyor mu?"

Futbol yorumcusu Ümit Özat, Galatasaray ve Fenerbahçe ile ilgili kıyaslamalar yaptı.

Özat'ın açıklamaları şu şekilde:

"FENERBAHÇE'DE 1-2 TANE DELİKANLI ADAM ÇIKMIYOR MU?"

"Koskoca Fenerbahçe camiası Aziz Yıldırım ve Ali Koç'un arasında sıkışıp kaldı. Bu camianın kağıt üzerinde 70 bin kongre üyesi var. 1-2 tane delikanlı adam çıkmıyor mu? Bu kavganın arasından sıyrılacak, gerçekleri gösterecek. Size azıklar olsun. Özellikle de Sadettin Saran'a... Korktu, adaylıktan çekildi. Eğer aday olsaydı aradan sıyrılıp kazanma şansı yüksekti ama öyle olmasa da gönüllerde bir sonraki başkanlık seçiminin en favori adayıydı."

"GALATASARAY'DAN UTANIN"

"İki sene üst üste şampiyon olmuş Galatasaray'a bakıyorsun, Dursun Özbek'in karşısına seçimde sert bir muhalefet çıkıyor. Süheyl Batum, Rezan Epözdemir, Alp Yalman, Ünal Aysal... Galatasaray'dan utanın be. Bu saydıklarım öyle tırıvırı isimler değiller."

"ÇIKTILAR VE BİR ŞEYLERİ GÜNDEME GETİRDİLER"

"Bir tarafta 70 bin kongre üyesi var, görülen muameleye bak, diğer tarafta 10 bin kişi oy kullanıyor ama daha fazla renk var. Kazanmaları, kaç oy aldıkları önemli değil. Çıktılar ve bir şeyleri gündeme getirdiler, 'Biz şampiyon olduk, her şey toz pembe' demediler. Öyle ya da böyle insanların gözü açıldı."

"KİMSE KOLTUK HIRSINA KAPILMADI"

"Florya projesinde neler döndüğünü bilmiyorduk. Mali durumla ilgili daha net fikirler oluştu. Sonra ne oldu? Adam kaybetti ama gidip kazananın elini sıktı. İşte bu kadar basit. Kimse koltuk hırsına kapılmadı." ifadelerini kullandı.

Kaynak: habersarikirmizi.com

HABER SARI KIRMIZI uygulamamızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 02 Haziran 2024, 01:09
YORUM EKLE
YORUMLAR
Osmanlı
Osmanlı - 1 ay Önce

Ümit özat Galatasaray Türkiyedir kıyaslama bile yapamazsın o malum takım ve baṣkanlarıyla malum takım pislik içinde uefadan tescilli ṣikeci o yüzdende gidin baṣka yerde oynayın çamurunuzu Galatasaraya sıçratmaya çalıṣmayın