Yakup Çınar: "4 milyon Euro maaş ve 2 milyon Euro imza parası istiyor, verirlerse güle oynaya Galatasaray'a gelir"

Galatasaray, kadrosunu güçlendirmek için transferde önemli hamleler  yapmaya hazırlanıyor.

Yakup Çınar: "4 milyon Euro maaş ve 2 milyon Euro imza parası istiyor, verirlerse güle oynaya Galatasaray'a gelir"

Galatasaray muhabiri Yakup Çınar, Yeni Açık Youtube kanalında Galatasaray'ın transfer gündemiyle ilgili bilgiler aktardı.

Çınar'ın açıklamaları şu şekilde:

"THURAM İMKANSIZA YAKIN BİR TRANSFER"

"Galatasaray'da 'Acaba alır mıyız?' diye düşünülen oyunculardan birisi Khephren Thuram ama imkansıza yakın bir transfer. Bonservisinin 35-40 milyon Euro civarında olduğu söyleniyor. Avrupa'da her takımda oynayabilecek oyunculardan biri."

"HOJBJERG İÇİN GÖRÜŞMELER YAPILIYOR"

"Pierre-Emile Højbjerg için görüşmeler yapılıyor. Bonservisi 10-12 milyon Euro civarında. Tartışılmayacak bir isim."

"ASSIGNON İÇİN 5-6 MİLYON EURO GÖZDEN ÇIKARILDI"

"Galatasaray, Assignon için 5-6 milyon Euro'luk rakamı gözde çıkardı. Resmi görüşmeler başladı. Aynı zamanda Bissaka var. Manchester United 12 milyon Euro istiyor. Eğer rakam aşağılara çekilirse öncelik Bissaka olur. Okan hoca, bu iki transfer için de onay vermiş durumda."

"BATSHUAYI ŞU ANDA GÜNDEMDE DEĞİL"

"Batshuayi, 4 milyon Euro maaş ve 2 milyon Euro imza parası istiyor. Bunu verirseniz güle oynaya Galatasaray'a gelir ama bunu sorduğumuz zaman şu anda gündemde olmadığı söyleniyor."

"ONUACHU, İSTANBUL'DA BİR TAKIMDA FORMA GİYMEK İSTİYOR"

"Onuachu için Southampton, 9 milyon Euro bonservis istiyor. Kendisi Trabzonspor'da devam etmeyecek. İstanbul'da bir takımda forma giymek istiyor. Sadece Galatasaray değil, Beşiktaş ve Fenerbahçe'nin de gündemine gelebilir."

"OĞUZ AYDIN KARAR VERECEK"

"Oğuz Aydın, Galatasaray'a yakın. Oyuncu, Hollanda çıkışlı. Alanyaspor'da çıkışını sağlayan isim Farioli'ydi. Şimdi Ajax'a istiyor. Oyuncu ya Galatasaray ya da Ajax için karar verecek. Görüşmeler devam ediyor. Son noktayı Dursun Özbek koyacak. Eğer oyuncu ikna olursa 5 milyon Euro'ya bu transfer noktalanabilir." ifadelerini kullandı.

HABER SARI KIRMIZI uygulamamızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 19 Haziran 2024, 10:47
YORUM EKLE
YORUMLAR
Rüstem Erol
Rüstem Erol - 2 hafta Önce

Oğuz aydın hangi mevkide oynuyor! Mevkisinde kaç adam var? Ya huuuu... akıllı olun ihtiyaç duyulan yerlere transfer yapın. Oğuz Aydın'a ihtiyaç yok.