Yakup Çınar: "Galatasaray ilk olarak 5 transfer yapacak, harika bir sezon geçirdi, görüşmeler sürüyor"

Galatasaray'da yeni sezon transfer çalışmaları yoğun bir şekilde başladı.

Yakup Çınar: "Galatasaray ilk olarak 5 transfer yapacak, harika bir sezon geçirdi, görüşmeler sürüyor"

Galatasaray muhabiri Yakup Çınar, Yeni Açık Youtube kanalında Galatasaray'ın gündemiyle ilgili bilgiler aktardı.

Çınar'ın açıklamaları şu şekilde:

"İLK ETAPTA 5 TRANSFER YAPILACAK"

"Galatasaray, ilk etapta 5 transfer yapacak.. İlk acil olarak 2 ve 8 numara alınacak. 10 numara için genç atletik bir isim bakılıyor. Ayrıca gündemde Oğuz Aydın ve yedek bir forvet oyuncusu var. Oğuz Aydın, Galatasaray'ın transfer gündemindeki isimlerden bir tanesi. Süper Lig'de harika bir sezon geçirdi. Galatasaray, bir süredir Alanyaspor ile görüşmelerini sürdürüyor."

"SAĞ BEKTE ÖNCELİK ASSIGNON"

"Galatasaray'da sağ bekte öncelik Assignon. Devre arasında gündeme gelmişti. Son anda tercihini Burnley'den yana kullandı. Rennes'e geri döndü. Okan hoca, kadroda görmek istiyor. Bu oyuncu için yakın zamanda girişimler olacak."

"ZANIOLO - AMRABAT TAKASI OLABİLİR"

"Galatasaray'da orta saha için Monaco'dan Youssouf Fofana listede ama öncelikle değil. Alternatiflerden birisi. Sofyan Amrabat da listede. Benim aldığım bilgiye göre Zaniolo - Amrabat takası da gerçekleşebilir. Okan hocanın Zaniolo ile devam etmek istemediğini biliyorum."

"OKAN BURUK'UN MAAŞI 2 MİLYON EURO OLUR"

"Okan Buruk'un yeni maaşının 2 milyon Euro'dan aşağı olacağına inanmıyorum. Anasının ak sütü gibi helal olsun. 2 yıllık sözleşme imzalanacak." ifadelerini kullandı.

HABER SARI KIRMIZI uygulamamızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 04 Haziran 2024, 21:22
YORUM EKLE