Yakup Çınar: "Galatasaray'ın hedefinde olan ilk isim sır gibi saklanıyor, Premier Lig'de oynuyor, çok gizli tutuluyor"

Galatasaray'ın yeni sezon için yaptığı transferler hamleleri ortaya çıkmaya devam ediyor.

Yakup Çınar: "Galatasaray'ın hedefinde olan ilk isim sır gibi saklanıyor, Premier Lig'de oynuyor, çok gizli tutuluyor"

Galatasaray muhabiri Yakup Çınar, Yeni Açık Youtube kanalında Galatasaray'ın transfer gündemiyle ilgili bilgiler aktardı.

Çınar'ın açıklamaları şu şekilde:

"CENK ERGÜN, HAZIRLANAN LİSTE ÜZERİNDEN GÖRÜŞME YAPIYOR"

"Galatasaray transfer görüşmelerini Cenk Ergün gerçekleştiriyor. Kendi yaptığı liste söz konusu değil, hazırlanan liste üzerinden oyuncularla direkt görüşen isim kendisi. Ayhan Akman, Fatih Demireli, Uğur Yıldız gibi isimler transfer komitesi. Teklifleri birlikte hazırlıyorlar, oyuncularla direkt görüşmeye Cenk Ergün gidiyor."

"8 NUMARANIN İSMİ SIR GİBİ SAKLANIYOR"

"Galatasaray'ın 8 numara hedefinde olan ilk isim sır gibi saklanıyor. Bu oyuncu Premier Lig'de oynuyor. Bu isim çok gizli tutuluyor."

"FOFANA ÖCNELİK OLMAZ"

"Fofana ilk sıralarda değil. Kardeşim bu oyuncu senelik 4-5 milyon Euro istiyorsa ve bonservisi 15-20 milyon Euro ise öncelik olmaz."

"BISSAKA İÇİN 12, MCTOMINAY İÇİN 25 MİLYON EURO İSTİYORLAR"

"Manchester United, Galatasaray'dan Wan-Bissaka için 12 milyon Euro, McTominay için 25 milyon Euro istiyor. Şu an sağ bekte öncelik Assignon."

"ATLETİK VE HIZLI OYUNCULAR HEDEF"

"Galatasaray, transfer döneminde 23-28 yaş arası, atletik ve hızlı oyuncular transfer etmek istiyor." ifadelerini kullandı.

HABER SARI KIRMIZI uygulamamızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 12 Haziran 2024, 20:31
YORUM EKLE