Youssouf Fofana: "Yöneticilerle konuştum, bu bir sır değil, bir anlaşmamız var"

Transfer çalışmalarına hız veren Galatasaray, Fransa Milli Takımı'nda da forma giyen 25 yaşındaki yıldız oyuncu Youssouf Fofana'yı kadroya katmanın planlarını yapıyor.

Youssouf Fofana: "Yöneticilerle konuştum, bu bir sır değil, bir anlaşmamız var"

Galatasaray’da yeni sezon için Teknik Direktör Okan Buruk’un raporu doğrultusunda orta saha ve sağ bek transferi için düğmeye basıldı. 

İlk olarak bu bölgelere öncelik verecek olan sarı kırmızılıların, bu iki bölge için yapacağı hamleleri en kısa sürede sonuçlandırmak istediği öğrenildi.

ORTA SAHA İÇİN HEDEF YOUSSOUF FOFANA

Orta saha için hedefteki ismin Monaco’da forma giyen Youssouf Fofana olduğu belirtildi. 25 yaşındaki Fransız oyuncunun transferini Teknik Direktör Okan Buruk’un çok istediği bildirildi.

15 MİLYON EURO GÖZDEN ÇIKARILDI

Piyasa değeri 28 milyon Euro olan ama sözleşmesinin son senesi olması hem de kulübüyle yaşadığı problem nedeniyle gözden çıkarılan Fransız milli oyuncu için 15 milyon Euro'nun gözden çıkarıldığı öğrenildi.

ARSENAL, EN BÜYÜK ENGEL

Fofana’nın İngiliz devi Arsenal’in de gündeminde olması, Galatasaray’ın önündeki en büyük engel olarak gösteriliyor. 

32 MAÇTA 4 GOL, 4 ASİST

Yıldız futbolcunun geride bıraktığımız sezon ligde 32 maçta forma giyerken 4 gol, 4 asistlik bir performansa imza attı.

Monaco’ya 3 sezon önce Strasbourg’dan 15 milyon Euro'ya transfer olan Fofana’nın, özellikle Aslan'ın orta sahasına büyük katkı sağlayabilecek bir isim olduğu dile getirildi.

FOFANA'DAN AÇIKLAMA GELDİ: YÖNETİCİLERLE GÖRÜŞTÜM

2024 Avrupa Futbol Şampiyonası için Fransa Milli Takım kampında bulunan yıldız oyuncu geleceğiyle ilgili açıklamalar yaparken transfer durumundan da bahsetti:  

“Geleceğimi yöneticilerle konuştum, bu bir sır değil. Bir sonraki adımı atmak ve ayrılmak için bir anlaşmamız var. Eğer bu gerçekleşmezse sezonun geri kalanında Monaco'da kalacağım." ifadelerini kullandı.

HABER SARI KIRMIZI uygulamamızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Kaynak: Fanatik

Güncelleme Tarihi: 04 Haziran 2024, 11:38
YORUM EKLE
YORUMLAR
Sebahattin Karsan
Sebahattin Karsan - 1 ay Önce

Erden Timuru ali koc yiyemedi ama gs içindeki düşmanları yedi kina yakin fenerin şamar oğlanı olmak hoşunuza gider eminim

Yediniz._ Timuru
Yediniz._ Timuru - 1 ay Önce

İçini rahat mı olacak artık Erden Timur yiyenler koca kafalar sizi rahat uyuyun garik