Yusuf Erdoğan: "Galatasaray ile ön protokol imzalamıştım, şu anda bana..."

Adana Demirspor'dan ayrılan Yusuf Erdoğan, Galatasaray ile anlaştığı yönündeki haberler ile ilgili konuştu.

Yusuf Erdoğan: "Galatasaray ile ön protokol imzalamıştım, şu anda bana..."

Adana Demirspor ile sözleşmesini fesheden Yusuf Erdoğan, Radyospor'da Salim Manav'ın canlı yayın konuğu oldu.

Yusuf Erdoğan, Galatasaray ile adının anılması ve A Milli Takım hakkında açıklamalarda bulundu.

"BENİM İÇİN GÜZEL BİR SEZON GEÇTİ"

Radyospor'da Salim Manav'ın canlı yayın konuğu olan Yusuf Erdoğan, "Benim için güzel bir sezon geçti. Geçtiğimiz sezon 40 maç oynadım. Bu da benim için çok iyi oldu. Süper Lig'de 12. sezonumdu; ilk defa 2 kulübün hem kadro hem de puan olarak fark attığına şahit oldum. Gelecek sezon Süper Lig'de böyle bir tablo yaşanacağını düşünmüyorum. Ligimiz her geçen gün ileriye doğru gidiyor. Bizleri gelecek sezon daha zor bir lig bekliyor" dedi.

"A MİLLİ TAKIMA ÇAĞRILMAYINCA HAYAL KIRIKLIÜI YAŞADIM"

A Milli Takım bekletisi olduğunu ifade eden 31 yaşındaki tecrübeli futbolcu, "Adana Demirspor'da iyi bir sezon geçirdim. Farklı pozisyonlarda da forma giydim. A Milli Takım için beklentim oldu. Vincenzo Montella ile görüşmüştüm, zaten hocamın tanıdığı birisiydim. A Milli Takım'dan davet gelmeyince hayal kırıklığı yaşadım. Montella Hocam en azından hazırlık maçlarında görebilirdi. A Milli Takım'da olmak her futbolcunun isteğidir, orada olmasam da Ay-Yıldızlı takımımızı her zaman destekleyeceğiz" şeklinde konuştu.

"GALATASARAY'DAN GELEN BİR TEKLİF YOK"

"Galatasaray'dan transfer teklifi aldın mı?" sorusuna ise Yusuf Erdoğan, "Ben de süreci sosyal medyadan takip ettim. Şu anda ne bana ne de menajerime Galatasaray'dan gelen bir teklif yok. Zaten şu anda çok erken. Umarım hakkımda hayırlısı olur. Galatasaray gibi önemli bir kulüple ismimin anılması benim için mutluluk verici bir şey. Böyle şeylerin oluşması benim için çok güzel" cevabını verdi.

"GALATASARAY İLE ÖN PROTOKOL İMZALAMIŞTIM"

Galatasaray'la daha önce isminin anıldığını söyleyen Yusuf'tan transfer itirafı geldi:

"4-5 sezon önceydi. Bu konuyla ilgili yorum yapmak hem beni yoruyor, hem de üzüyor. Galatasaray ile ön protokol imzalamıştım. Fakat sonrasında Galatasaray tarafından süreç olmadı. Benim yerime o dönem Galatasaray'a Emre Mor kardeşim gitmişti. Hakkımızda hayırlısı olsun" ifadelerini kullandı.

HABER SARI KIRMIZI uygulamamızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Kaynak: Ajansspor

Güncelleme Tarihi: 11 Haziran 2024, 19:50
YORUM EKLE
YORUMLAR
Ali ay
Ali ay - 3 hafta Önce

İrfandan güzel oynadığın kesin. Torpil olunca güzel oynamanın anlamı yok.

Galatasaraylılık Ruhu
Galatasaraylılık Ruhu - 3 hafta Önce

Hadi be alın artık şu çocuğu GSye, forma giydi diye almadık zamanında, borçluyuz bence, her türlü rotasyona da girer

Yorum
Yorum - 3 hafta Önce

A milli takıma çağrılmayınca bende hayal kırıklığı yasadım Yusuf :))))))))))

Altan aslan
Altan aslan - 3 hafta Önce

Yusuf milli takıma alınmasında neden irfan la kıyaslanıyor anlamadım işte milli takımın neden başarısız olmasının nedeni galatasarayın bölücülük yapması fetöcüler

Gs
Gs @Altan aslan - 3 hafta Önce

Ne anlatıyorsun sen, değişik? İrfancan sağ kanat, Yusuf Erdoğan sol kanat. Bilgin yok fikrin var. Klasik fenerli. Sen git kürek takımını izle, orada başarılıymışsınız. Hadi kaybol,

Erkan16
Erkan16 - 3 hafta Önce

Belli ki kulis yapıyorsun sen bosver kardeşim Anadolu takımlarına bak sana gs fb bjk ağır gelir kaldıramazsın o yüzden bak işine.