Abdülkerim Durmaz: "Fenerbahçe camiasına yakışmıştı, Galatasaray'a güç katacak, avantaj sağladılar"

Galatasaray, Fenerbahçe ile sözleşmesi sona eren Michy Batshuayi'yi kadrosuna kattı.

Abdülkerim Durmaz: "Fenerbahçe camiasına yakışmıştı, Galatasaray'a güç katacak, avantaj sağladılar"

Vole yorumcusu Abdülkerim Durmaz, Michy Batshuayi'nin Galatasaray'a transferini değerlendirdi.

Durmaz'ın açıklamaları şu şekilde:

"FENERBAHÇE CAMİASINA YAKIŞMIŞTI"

"Batshuayi'yi sadece iyi futbolcu olmasıyla değil, iyi insan olmasıyla da sevdim. Fenerbahçe camiasına yakışmıştı. Pozitif adam. İdmanda gülüyor, takım arkadaşlarıyla sorun yaşamıyor, hep neşeli. Bir sene yedek kalmasına rağmen hiç ağzını açmıyor, hep hazır, girdiğinde golünü atıyor ve takım aidiyeti var. Birçok maçta hiç geri vites de yapmadı. Onun Fenerbahçe'yi sahiplendiği gibi Fenerbahçeliler de onu sahiplendi. Galatasaray'a gitmesine üzüldüm."

"GALATASARAY'A GÜÇ KATACAĞINI DÜŞÜNÜYORLAR"

"Taraftarın ses çıkarma sebebi Batshuayi'nin Galatasaray'a gitmesi. Fenerbahçeliler, Batshuayi gidince korkunç güç kaybedeceklerini düşünmüyor, Galatasaray'a güç katacağını düşünüyorlar. 'Şampiyonluktaki en büyük rakibim Batshuayi ile güçlenecek' diyorlar." 

"GALATASARAY'A AVANTAJ SAĞLADILAR"

"Galatasaray, Icardi geldiğinden beri Icardi olmadığında oynayacağı başka santrforu yoktu. Şimdi Icardi sakatlandığında 'Dur abi, riske etme, 3 hafta dinlen, bomba gibi dön. Bu 3 haftayı Batshuayi götürür' diyecekler. Haklılar, çünkü örneği var. Galatasaray'a böyle bir avantaj sağlamış oluyorsun."

"MOURINHO, TAKIMDA TUTMAK İSTİYORDU"

"Mourinho'nun Batshuayi'yi takımda tutmak istediğini biliyordum. Çünkü Mourinho'nun olumsuz bir düşüncesi olsa Fenerbahçe pazarlığa girmezdi. O da zaten Batshuayi'yi Belçika Milli Takımı'ndan ya da Premier Lig'de oynadığı takımlardan defalarca kez izlemiştir."

"FENERBAHÇELİ TARAFTARLAR ENDİŞELİ"

"Fenerbahçeli taraftarların bir çoğu endişeli. Çünkü rakip takımın önemli bir ismi kadrosuna kattı. Neticede bir bek veya orta sahadan bahsetmiyoruz, net bir golcü transferi yaptılar. ifadelerini kullandı.

Kaynak: habersarikirmizi.com

HABER SARI KIRMIZI uygulamamızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 21 Haziran 2024, 01:05
YORUM EKLE
YORUMLAR
Zizu
Zizu - 2 hafta Önce

Şikecilere asrın kapağı

Bilal ksn
Bilal ksn - 2 hafta Önce

Gerçekten Abdülkerim beyefendi cok haklı. Ben bir bjk taraftar olarak. Hak veriyorum bjk büyük bir saflık yapıp gönderdiğin bu atletik gol makinesini şimdi şanpiyonluk yarısında büyük faydası olan bu cengaver fb saflık yapıp gs kaptırdı hem sahada hemde transferde mağlup etti fb yi. Çok üzücü bir durum. Teşke bjk kalsaydı çok isterdim fb yaptığı bu hatayı ligler başladığında anlayacaktır.

Aaa.
Aaa. - 2 hafta Önce

Adam ilk freyi verdi.adam eğer gerçek hoca olsaydı bunu bırakmazdı

Ahmet aras
Ahmet aras - 2 hafta Önce

Bize gerçek bir santrafor lazım. Delici, ykkıcı. Batushai de bunlar yoktu. Güle güle gitsin

NEVZAT
NEVZAT - 2 hafta Önce

AMRABATI LÜTFEN ALMAYIN, KALİTELİ FUTBOLCULAR VARKEN MCTOMİNAY,WİRTZ,ZALEWSKİ,XHAKA,SANCO,