Abdülkerim Durmaz: "Tam istediğim oyuncu tipi, Galatasaray'da formayı bırakmadı"

Galatasaray'ın milli oyuncuları Barış Alper Yılmaz ve Kaan Ayhan, performanslarıyla övgü alıyor.

Abdülkerim Durmaz: "Tam istediğim oyuncu tipi, Galatasaray'da formayı bırakmadı"

Vole yorumcusu Abdülkerim Durmaz, Galatasaray'ın parlayan ismi Barış Alper Yılmaz ve Kaan Ayhan ile ilgili yorumlarda bulundu.

Durmaz'ın açıklamaları şu şekilde:

"ICARDI BU KADAR İYİYSE BARIŞ ALPER YILMAZ'IN KATKISI VAR"

"Barış Alper Yılmaz'ın iyi performansını Milli Takım'da da görüyoruz. Galatasaray'da iki senede gösterdiği performansla ve gol krallığıyla Mauro Icardi'nin kariyeri muhteşem değil mi? Adamın heykeli dikilir. Icardi'nin ilk derbisinde Beşiktaş'a attığı vole golünde asisti kim yaptı? Barış Alper Yılmaz... Eğer Mauro Icardi bu kadar iyiyse bunda Barış Alper Yılmaz'ın da katkısı var."

"HER ŞEY, BARIŞ ALPER YILMAZ YAPIYOR"

"Biz Icardi'yi hiçbir zaman oyun içerisinde görmüyoruz. Sadece son vuruşlarda ve gol yaptığı anlarda görüyoruz. Barış Alper Yılmaz savunmayı yoruyor, rakibi peşine koşturuyor, ileri top atıyor, geri kalanı ise Mauro Icardi tamamlıyor."

"KAAN AYHAN, BANA MELO'YU HATIRLATTI

"Kaan Ayhan'ın fedakarlığı var. Diğer oyuncular gibi. Bir fotoğrafını gördüm, bana Felipe Melo'yu hatırlattı. Ben hırslı oyuncuları severim. Yeri geldiği zaman soğukkanlı oluyor, yeri geldiği zaman nabzı yükseltiyor. Tam istediğim oyuncu tipi."

"SAKAT HALİYLE FORMAYI BIRAKMADI"

"Geçen sezon Okan Buruk, Kaan Ayhan'ı stoper, ön libero, sağ bek oynattı, hiç de sırıtmadı. Yerine aldıkları Serge Aurier hiçbir şey yapamadı, Kaan Ayhan sakat haliyle o formayı bırakmadı." ifadelerini kullandı.

HABER SARI KIRMIZI uygulamamızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 28 Haziran 2024, 14:58
YORUM EKLE