Abdülkerim Durmaz: "Tesadüfen maçını gördüm, adam uçuyor, kesinlikle Galatasaray'da oynamalı"

Galatasaray, şampiyon kadrosunu güçlendirmek için transfer hamlelerini sürdürüyor.

Abdülkerim Durmaz: "Tesadüfen maçını gördüm, adam uçuyor, kesinlikle Galatasaray'da oynamalı"

Vole yorumcusu Abdülkerim Durmaz, Galatasaray ile ilgili yorumlarda bulundu.

Durmaz'ın açıklamaları şu şekilde:

"GALATASARAY, BU SENE ATLETİK BİR TAKIM KURMAK İSTİYOR"

"Galatasaray, geçen sezon orta sahaya doğru adam alsaydı ve Sacha Boey'in yerini doldursaydı Avrupa'da final oynayabilirdi. Bence ligde başarılı oldular ama Avrupa'da hedeflerini tutturamadılar. Bu sene biraz daha atletik bir takım kuracaklarını düşünüyorum. Büyük maçlarda ve Avrupa'da oyuna hakim olamadılar."

"FRED'E İHTİYAÇ VAR"

"Galatasaray'da Lucas Torreira'nın yanına Fred'e ihtiyacı var. Kerem Demirbay teknik bir oyuncu. Ligin ikinci yarısında çok katkı yaptı ama Galatasaray ne yapmak istiyor, hedefi ne? Avrupa ise oraya oyunu iki yönlü oynayan bir orta saha alınmalı."

"DAVINSON SANCHEZ UÇUYOR"

"Geçen gün tesadüfen Kolombiya'nın maçını gördüm, Davinson Sanchez'e baktım, adam uçuyor, gerçekten inanamadım. Bu adamın kesinlikle takımda kalması gerekiyor. Abdülkerim Bardakcı biraz daha ağır. Davinson Sacnhez, Victor Nelsson, Abdülkerim Bardakcı ve Emin Bayram geldi. Bu bölge tamam."

"KESİNLİKLE 8 VE 10 NUMARA ALINMALI"

"Bence Galatasaray'ın önceliği göbek transferi. Sol bekte Derrick Köhn seni idare edebilir. Sağ bekte Kaan Ayhan'ın hiç kötü oynadığını görmedim ama orta saha kötü olursa savunmana kolay gelirler, hücuma da kalkamazsın, oyunu da tutamazsın. Kesinlikle 8 numara ve 10 numara alınmalı."

"BATSHUAYI, ÇOK ENTERESAN BİR ADAM"

"Mauro Icardi'nin olmadığı maçlarda Michy Batshuayi'yi gözüm kapalı oynatırım. Çok enteresan bir adam. Batshuayi, her an 3-4 gol atabilecek pozisyonlara giriyor, takımını sırtlıyor. Bu transfere hiçbir olumsuz söz söyleyemem." ifadelerini kullandı.

HABER SARI KIRMIZI uygulamamızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 02 Temmuz 2024, 10:53
YORUM EKLE
YORUMLAR
Özkan
Özkan - 1 gün Önce

Kaan Ayhan asla vasatı geçemedi.
Fazla hantal bir futbolcu

Aziz bey
Aziz bey - 1 gün Önce

Gs ya acil 5 numara 8 ve 10 no pozisyonunda eleman gerek...