Ahmet Çakar: "Galatasaray'da istenmediler, ilk 11'de oynamazlar"

A Milli Takımımız, EURO 2024 F Grubu ikinci maçında Portekiz'e 3-0 mağlup olarak gruptan lider çıkma şansını kaybetti.

Ahmet Çakar: "Galatasaray'da istenmediler, ilk 11'de oynamazlar"

Futbol yorumcusu Ahmet Çakar, Türkiye - Portekiz maçı sonrası yorumlarda bulundu.

Çakar'ın açıklamaları şu şekilde:

"YAKIN ZAMANDA TEFE KOYARLARSA ŞAŞIRMAM"

"Ah Montella ah! Grubun en kritik maçına aylardır düzenli oynamayan kaleye Altay Bayındır'ı koydun. Dünya yıldızlığına emin adımlarla gelen ve geçen maç mükemmel gol atan, iyi oynayan Arda Güler'i kestin, Kenan Yıldız'ı kestin. Seni yakın zamanda tefe koyarlarsa şaşırmam. Bu gidişat iyi değil."

"SENİ BU YÜZDEN OYNATMIYORLAR"

"Yediğimiz ikinci gol komedi. Köy takımları bile böyle gol yemiyor. Altay Bayındır kaleni terk ediyorsun. Seni Manchester United'da bu yüzden oynatmıyorlar."

"PRESTİJİMİZİ KAYBETTİK"

"Dortmund'da Milli Takımımız çok kötü bir gece geçirdi. Belki grup birinciliği dışında başka bir kaybımız yok ama şevki kaybettik, morali kaybettik, prestijimizi kaybettik."

"MAALESEF MENAJERLERİN OYUNCAĞI OLMUŞSUNUZ"

"Montella ve Hamit Altıntop efendi, maalesef menajerlerin oyuncağı olmuşsunuz. Milli Takım babanızın çiftliği, sizin çocuk oyuncağınız değil. Kafanıza göre işler yapıyorsunuz ve sonuç ortada."

"ZAMANINDA GALATASARAY'DA İSTENMEDİLER"

"Yunus Akgün ve Kerem Aktürkoğlu, zamanında Galatasaray'da istenmediler. Portekiz karşısında bunlardan medet umuyorsan eğer yanlış yapıyorsun. Yunus Akgün, Galatasaray'ın ilk 11'inde oynayacak mı? Hayır. Kerem Aktürkoğlu'nun oynayacağının garantisi var mı? Hayır." ifadelerini kullandı.

Kaynak: Sportz

HABER SARI KIRMIZI uygulamamızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 23 Haziran 2024, 13:33
YORUM EKLE
YORUMLAR
Ömer Genç
Ömer Genç - 2 hafta Önce

Medya aradığı dedikodu malzemesini buldu çok mutlu...Hamit işleri karıştırıyor kesin...Yazarlar transfer haberi konuşmak istiyor oda kesin...

YILMAZ DURMUŞ
YILMAZ DURMUŞ - 2 hafta Önce

Çok kolay buyuruyorsunuz, kaleci seçimi dışında seçimi fena sayılmaz. Oyuncu kendisine düşen görevi yerine getirmek için gayret göstermeyip, acemi oyuncu gibi, pas hatası, pozisyon hatası yapıyorsa Montella ne yapsın