Ahmet Çakar: "Galatasaray'da ona hiç kanım ısınmadı, son derece tehlikeli bir adam"

Galatasaray'da Erden Timur'un görevinden istifa etmesinin yankıları devam ediyor.

Ahmet Çakar: "Galatasaray'da ona hiç kanım ısınmadı, son derece tehlikeli bir adam"

Futbol yorumcusu Ahmet Çakar, Sansürsüz Futbol Youtube kanalında Galatasaray'ın gündemini değerlendirdi.

Çakar'ın açıklamaları şu şekilde:

"ERDEN TİMUR'UN ARKASINI OYDULAR"

"Dursun Özbek, Metin Öztürk ve birkaç adam daha Erden Timur'un arkasını oydular. Ego, kıskançlık... Çünkü bütün başarılar Erden Timur'a pozitif mal edildi."

"METİN ÖZTÜRK, SON DERECE TEHLİKELİ BİR ADAM"

"İnsanoğlu, çiğ süt etmiştir. Dursun Özbek, 'Ben kulübün başkanıyım, Erden Timur benden daha havalı' diyor. Metin Öztürk, son derece tehlikeli bir adam. Ona hiç kanım ısınmadı. 'Biz de idareciyiz, o da. Benim adım sanım duyulmuyor, o adam yıldız oldu' diyor. Çok öne çıkmış Erden Timur'un arkasını oydular."

"ERDEN TİMUR DAYANAMADI"

"Erden Timur dayanamadı ve 'Bıraktım' dedi. Erden Timur küstürüldü. İş hayatıyla kötü şeyler söylerler, çamur atmak çok kolaydır. Birçok kişi tarafından sistematik yayılınca insanlar inanmaya başlar. Dursun Özbek, sahip çıksana. Yalandan sahip çıkıyormuş gibi yaptı." ifadelerini kullandı.

HABER SARI KIRMIZI uygulamamızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 07 Haziran 2024, 02:29
YORUM EKLE
YORUMLAR
T. C Ahmet
T. C Ahmet - 4 hafta Önce

Dursun efendi resmen kendi ayağına sıktın. Yazıklar olsun senin gibi başkana dolduruşa iyi getirmişler seni bir laf vardır meyve veren ağaç taşlanır diye umarım bu iki sezon şampiyon olmuş takım çökmez ki çökerse tek sorumlusu sensin tüm taraftar sana beddua ediyor onlardan biriside benim yazıklar olsun sana yazıklar olsun yuhhh olsun.

ADEM
ADEM - 4 hafta Önce

BİR EVİN KIZI SEVDİĞİNE KAÇARSA ONUN EN BÜYÜK DESTEKÇİSİ EVİN İÇİNDENDİR.BU DA ÇOĞUNLUKLA CANIM CİĞERİM ,YAVRUM KIZIM DİYEN ANASI OLUR...AMA ANASI HİÇBİR ZAMAN BENİM HABERİM VARDI DEMEZ...İŞTE AYNEN DURSUN BEY DE CANIM CİĞERİM YAVRUM KUZUM DİYEREK ERDEN BEY'E YOL VERİLMESİNİ SAĞLAMIŞTIR...YANİ GAYRİ RESMİ ERDEN BEY'İN AYAĞINI KAYDIRMIŞLARDIR....AMA ŞU ANDA TARAFTAR DİNLEME SAFHASINDA ...YARIN SAHA SONUÇLARI GELMEZ FENER ARAYI AÇARSA HESAPLAR SORULUR İBRALAR YAPILMAZ VE ERDEN BEY'İ YİYENLER KAÇACAK DELİK ARARLAR...İNŞALLAH BÖYLE OLMAZ...ÇÜNKÜ EN ZARARI GS GÖRÜR...

Saim oygucu
Saim oygucu - 4 hafta Önce

Ahmet çakar çok doğru söylemiş benimde aklımdan ve kalbimden geçenleri söylemis evet bende katılıyorum metin öztürk,dursun özbek Erden Timur u kıskandılar yazıklar olsun onların galatasraylılığına

Orhan Aydın
Orhan Aydın - 4 hafta Önce

Dursun senin suyun ısındı keşke bu konuşmaları seçimden önce yapsaydın ama nerede sende o yürek sana sar gelecek Türk Telekom arena bunu unutma iki maç ard arda kaybedince göreceğiz bakalım senin Arkanda kimler duracak

Sebahattin Karsan
Sebahattin Karsan - 4 hafta Önce

Ahmet çakal in ilk defa doğru bir yorumunu gördüm ya çok şükür

Adem
Adem - 4 hafta Önce

Evet yönetimdeki en sevimsiz adam metodur y

Ali
Ali - 4 hafta Önce

Sayın çakar sana kimin kanı ısınsın