Ahmet Çakar: "Terbiyesizlik yaptılar, Galatasaray tartışmasız Türkiye'nin en büyük markasıdır"

Galatasaray ve Fenerbahçe arasında yükselen gergin sezonun ardından da devam ediyor.

Ahmet Çakar: "Terbiyesizlik yaptılar, Galatasaray tartışmasız Türkiye'nin en büyük markasıdır"

Fenerbahçe cephesinden sürekli olarak Galatasaray ile ilgili yapılan açıklamalar saygısızlık seviyesine çıkmıştı.

AHMET ÇAKAR'DAN TEPKİ

Futbol yorumcusu Ahmet Çakar, Sansürsüz Futbol Youtube kanalında Galatasaray ve Fenerbahçe ile ilgili yorumlarda bulundu.

Çakar'ın açıklamaları şu şekilde:

"DURSUN ÖZBEK'E TERBİYESİZLİK YAPTILAR"

"Hem Aziz Yıldırım hem Ali Koç, Dursun Özbek'e terbiyesizlik yaptılar. Türkiye'nin tartışmasız en büyük markası olan Galatasaray Başkanı'na 'Sinek ikili, her şeyi söylebilirsiniz' demek ağır hakarettir. Üstelik Dursun Özbek, sokaktan çıkarak bu makama gelmiş bir bireydir. O da haliyle kendisini ve Galatasaray'ı savunacak. Ağır bir ifade görmüyorum."

"ALİ KOÇ'A 'YALI ÇOCUĞU' DEMEK SAYGISIZLIK DEĞİL"

"Dursun Özbek'in Ali Koç'a 'Yalı çocuğu' demesi saygısızlık değil. Çünkü Ali Koç, zengin bir aileden yetişti ve yalıda büyüdü ama 'Sinek ikili, ağzımıza geleni söylerim' ifadeleri hoş değil. Dursun Özbek'in zaman zaman tehditvari çıkışlarını da gördük ama bu onlardan birisi değildi." ifadelerini kullandı.

HABER SARI KIRMIZI uygulamamızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 12 Haziran 2024, 20:09
YORUM EKLE
YORUMLAR
Kaan
Kaan - 3 hafta Önce

Fenerliler niye çıldırmasın, herşeyi deniyorlar yine olmuyor.

Mert bahci
Mert bahci - 3 hafta Önce

Mikser

Hasan Tuncel
Hasan Tuncel - 3 hafta Önce

Galatasaray lobisi, Ahmet Çakar , Mehmet Ağar , Mesut Yılmaz, Haluk Ulusoy ve Ahmet Güvener kolileri Galatasaray ‘ı Türkiye ‘nin en büyüğü yaptılar . Yoksa belkide bugün Galatasaray diye bir Klüp olmayacaktı . Saygılarımla Türkiye.

Necat Karakuş
Necat Karakuş - 3 hafta Önce

Senin de ne olduğun belli değil. Bir diyor ki GS yıllardır şampiyonluk için her türlü dalavereyi yapıyor sonra diyor en büyük marka GS. Hadi oradan tutarsız.