"Ali Koç'u arayıp yardım istedi, stada çağırdı, engel olduğu için 4-5 kişi darp etti"

Galatasaray - Fenerbahçe derbisi sonrasında yaşanan olaylarla ilgili yeni detaylar ortaya çıkıyor.

"Ali Koç'u arayıp yardım istedi, stada çağırdı, engel olduğu için 4-5 kişi darp etti"

Galatasaraylı gazeteci Eyüp Yıldız, Rams Park'ta maç sonu yaşanan olayların detaylarını aktardı.

Yıldız'ın açıklamaları şu şekilde:

"MERT HAKAN YANDAŞ, MAÇTAN SONRA TEKRAR SAHAYA ÇIKMAK İSTİYOR"

"Dün geceki olayların iç yüzünü öğrendim. Mert Hakan Yandaş maçtan sonra tekrar sahaya çıkmak istiyor ama güvenlikler izin vermiyor. Bunun üzerine ise Fenerbahçeli oyuncular soyunma odasını boşaltmıyor."

"ALİ KOÇ'U ARAYIP YARDIM İSTİYOR"

"Mert Hakan Yandaş Ali Koç'u arayıp yardım istiyor, onu çağırıyor. Ali Koç, TFF'den izin alıp koruma ordusu ve polis eşliğinde stada geliyor. Futbolcuları alıp, güvenlikleri yararak sahaya çıkıyorlar. Buna engel olmak isteyen stat müdürü ise 4-5 kişi tarafından darp ediliyor."

"ALİ KOÇ'UN YAPTIKLARINA ENGEL OLMADIKLARI İÇİN TEPKİ VAR"

"Eray Yazgan, Erden Timur, Metin Öztürk ve Murat Bereket ellerinden geldiğince olaylara engel olmaya çalışıyorlar. Eray Yazgan dayak yemekle tehdit ediliyor. Galatasaray tarafından emniyet görevlilerine de Ali Koç'un yaptıklarına engel olmadıkları için tepki var." ifadelerini kullandı.

HABER SARI KIRMIZI uygulamamızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 21 Mayıs 2024, 22:18
YORUM EKLE
YORUMLAR
GSli akil
GSli akil - 2 ay Önce

M.H.Yandaş futbolcudan çok takım amigoluguna aday olması gereken aslinda sahte bir fanatik bir holigandir.GS seyircisini ve futbolcuları sinirlendirmek üzere verilen görevi yerine getirmiştir.TFF bu oyuncuyu şiddetle cezalandirmadigi takdirde kötü bir örnek olarak Türk futbolunun kara sayfalarında yer alacaktır.

Kral cimbomlu
Kral cimbomlu - 2 ay Önce

Maçtan sonra galip gelen takım sevine bilir ama sahayı terk etmişsin sonra tekrar sahaya çıkmaya çalışıyorsun Mert Hakan karakteri belli bir şahıs buna sezon boyunca göz yumdular ve sonuçları.Gelelim diğer konuya maç bitmiş stad boşalmış malum başkan koruma ordusuyla stada geliyor koruma ordusuyla taraftar gitmeden gelseydinya neymiş Mert Hakan çağırmış ne olacaktı ki başkanı neki futbolcusu ne olsun bunlar futbolu katledenler işte