Ali Naci Küçük: "Bu ismi bir kenarda tutun; Galatasaray, Chelsea'den transfer edebilir"

Galatasaray'da transferde önemli hamleler yapılmaya devam ediliyor.

Ali Naci Küçük: "Bu ismi bir kenarda tutun; Galatasaray, Chelsea'den transfer edebilir"

Galatasaray muhabiri Ali Naci Küçük, Futbol Arena Youtube kanalında Galatasaray'ın transfer gündemiyle ilgili bilgiler aktardı.

Küçük'ün açıklamaları şu şekilde:

"BU İSMİ BİR KENARDA TUTUN, CHELSEA'DEN TRANSFER EDİLEBİLİR"

"Galatasaray scout ekibi Chelsea'nin genç orta saha oyuncusu Chukwuemeka'yı yakından takip ediyor. Bu ismi bir kenarda tutun. Galatasaray, ilk 11'e bir orta saha transferini tamamladıktan sonra Chelsea'den Carney Chukwuemeka'yı da kiralayabilir."

"HOJBJERG, ÖNCELİKLİ OLARAK BAZI TEKLİFLER BEKLİYOR"

"Pierre-Emile Højbjerg, Galatasaray'ın teklifine sıcak baktı. Tottenham da açık kapı bıraktı. Bonservis 15 milyon Euro. Ancak Pierre-Emile Højbjerg, öncelikli olarak bazı teklifler bekliyor. Premier Lig'den beklediği teklif gelmezse Galatasaray'a gelmeye sıcak."

"TOTTENHAM, BARIŞ ALPER YILMAZ'I İZLEDİ"

"Tottenham, Çekya maçında Barış Alper Yılmaz'ı izledi. Bu performansa ulaşmadan ara transferde zaten Lazio ve Napoli 15 milyon Euro vermişti zaten. Galatasaray'ın belirlediği 25 milyon Euro bedel asla fantastik değil. Teklif gelebilir."

"OKAN BURUK, BISSAKA'YI KALPTEN İSTİYOR"

"Aaron Wan-Bissaka, Okan Buruk'un kalpten istediği tek sağ bek diyebilirim. Şunu da belirtelim. Galatasaray, üst düzey isimler istiyor ve sağ bek ile orta sahaya ayırması gereken bütçe neredeyse 30 milyon Euro." ifadelerini kullandı.

HABER SARI KIRMIZI uygulamamızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 28 Haziran 2024, 17:18
YORUM EKLE