Ali Naci Küçük: "Okan Buruk'un beğendiği, 'Şartlarını soralım' dediği tanıdık bir oyuncu var"

Galatasaray, birçok oyuncuyla görüşmeler yaparken detaylar ortaya çıkmaya devam ediyor.

Ali Naci Küçük: "Okan Buruk'un beğendiği, 'Şartlarını soralım' dediği tanıdık bir oyuncu var"

Galatasaray muhabiri Ali Naci Küçük, Futbol Arena Youtube kanalında Galatasaray'ın transfer gündemiyle ilgili bilgiler aktardı.

Küçük'ün açıklamaları şu şekilde:

GORETZKA, MCTOMINAY VE IVAN ILIC

"Goretzka beklentisine girmemek lazım. McTominay de aynı zamanda çok zor. Galatasaray orta saha transferinde Ivan Ilic ile ilgileniyor. Scout ekibi İsveç - Sırbistan maçını canlı izledi." 

"GARDI İLE YOL YÜRÜNMEYECEK"

"Okan Buruk ve Erden Timur transfer için liste belirlemişti. Erden Timur'un ayrılığı sonrası liste değişti. Bu dönemde George Gardi ile yol yürünmeyecek. Örneğin sağ bekte ilk plan Assignon'du. Şunu da söyleyeyim. Okan hoca Dubois'yı deneyecek."

"OKAN BURUK, ONUACHU'YU RAPOR ETMİŞ"

"Okan Buruk'un beğendiği, 'Şartlarını soralım' dediği ve yönetime rapor ettiği futbolcular arasında tanıdığımız bir isim var. Trabzonspor'da kiralık forma giyen Paul Onuachu... Okan Buruk çok beğeniyor. Maliyeti sebebiyle kolay bir transfer operasyonu olmaz. Southampton'ın oyuncusu. Southampton'ın sahibi aynı zamanda Göztepe'nin de sahibi. Kiralama formülüne sıcak bakarlar mı ya da bonservisine ne kadar isterler soru işareti."

"WEST HAM, ZAHA'YI İSTİYOR"

"Galatasaray'ın önceliği Wilfried Zaha'nın kontratından kar ederek çıkabilmek. Yavaş yavaş o tablo oluşmaya başladı. West Ham, Zaha'yı istiyor. Fiyat da sordular. Galatasaray, 10 milyon Euro talep etti."  ifadelerini kullandı.

HABER SARI KIRMIZI uygulamamızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 12 Haziran 2024, 20:17
YORUM EKLE