"Arabistan'a gidiyordu, Galatasaray 3 yıllık teklif yaptı"

Şampiyon Galatasaray, Benfica ile sözleşmesi sona eren ve bonservisi elinde olan Rafa Silva'ya 3 yıllık transfer teklifinde bulundu. 

"Arabistan'a gidiyordu, Galatasaray 3 yıllık teklif yaptı"

Sezonu şampiyon olarak tamamlayan Galatasaray'da transfer çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. 

Benfica'dan ayrılan Portekizli futbolcu Rafa Silva'ya 3 yıllık sözleşme teklif edildi.

AL-SHABAB İLE ANLAŞTIĞI SÖYLEMİŞTİ

Benfica ile sözleşmesi sona erdikten sonra Arabistan kulüpleri ile görüşen Rafa Silva'nın Al-Shabab ile anlaştığı söylenmişti. Ancak transfer sürecinin uzamasının ardından devreye Galatasaray girdi.

GALATASARAY, DEVREYE GİRDİ

Al-Shabab, Rafa Silva ile iki yıllık sözleşme konusunda anlaşmaya vardı ama Galatasaray'ın teklifi transferin yönünü değiştirebilir.

EN YÜKSEK TEKLİF AL-SHABAB'A AİT

Galatasaray, 3 yıllık sözleşme teklif ederken Al-Sadd ise ilgilenen kulüpler arasında. En yüksek teklif ise hala Al-Shabab'a ait.

Rafa Silva'nın yakın zaman içinde kararını açıklaması bekleniyor.

Kaynak: habersarikirmizi.com

HABER SARI KIRMIZI uygulamamızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 04 Haziran 2024, 14:34
YORUM EKLE
YORUMLAR
Adem
Adem - 4 hafta Önce

Rafa Silva'yı alırsak 5.yıldızın kulpundan tutarız...gereksiz 7-8 adam alacağımıza 2-3 süper adam almamız lazım...Bu futbolcuyu kaçırmayalım sayın başkan...tam bizim ihtiyacımız göre...

Misafir
Misafir @Adem - 4 hafta Önce

Doğru diyon da paraya gider bu adam gelmez

Cem durgut
Cem durgut - 4 hafta Önce

Rafa Silva Galatasaray Spor kulübüne hayırlı olsun diyebilirim bu adam bir harika inşAllah Galatasaray da forma giyecek ... DURSUN ÖZBEK DURMAYACAK VE ALACAK

Ahmet gundogdu
Ahmet gundogdu - 4 hafta Önce

Sayın başkan ise yaramayan topçular alıp boşa para harcamak doğru olmaz 4 tane iyi adam alın kesin Avrupa'daki ses getiririz Helenistik silfayi alırsanız muhteşem bir transfer yapmış olursunuz tsk ler iyi çalışmalar