"Artık Fenerbahçeli değil, Galatasaray'a gelebilir"

Fenerbahçe'nin sözleşmesini uzatmadığı Michy Batshuayi için menajeri, Galatasaray'ın kapısını çaldı. Belçikalı golcünün sarı kırmızılı formayı giymeye hazır olduğunu iletti.

"Artık Fenerbahçeli değil, Galatasaray'a gelebilir"

Fenerbahçe ile sözleşmesi sona eren Michy Batshuayi'nin de menajeri olan N'Diaye, ortalığı fena karıştırdı. Belçikalı golcü oyuncu için Galatasaray'dan Cenk Ergün'ü aradı.

"GALATASARAY'IN TEKLİFİNİ DİNLEMEYE HAZIRIZ"

Oyuncusuna Al-Shabab, Marsilya, Nottingham Forrest ve Antwerp'ten teklifler olduğunu iletirken Batshuayi'nin İstanbul'da kurulu bir düzeni olduğunu söyledi ve Galatasaray'ın teklifini dinlemeye hazır olduklarını iletti.

3.3 MİLYON EURO'LUK OPSİYON

N'Diaye, Fenerbahçe'nin elinde 3.3 milyon Euro'luk opsiyon olduğunu doğruladı. Eğer bu parayı garanti ederlerse kendilerine sormadan sözleşmeyi uzatabileceklerini ve oyuncusunun buna hayır demeyeceğini söyledi.

"FENERBAHÇE'NİN OYUNCUSU DEĞİL"

Fenerbahçe'nin indirim istemesi sebebiyle görüşmeler dururken Fenerbahçe'nin bilgisi dışında her takımla görüşmeler yaptıklarını doğruladı.

Ayrıca Batshuayi'nin şu anda boşta bir oyuncu olduğunu söyleyerek "Fenerbahçe'nin oyuncusu değil" dedi.

Kaynak: Fotospor

HABER SARI KIRMIZI uygulamamızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 18 Haziran 2024, 01:09
YORUM EKLE