Batuhan Karadeniz: "Galatasaray futbolcuları bazı şeyleri abarttı, rakibine saygı duyacaksın"

Galatasaray, Süper Lig'de Fatih Karagümrük'ü 3-2 mağlup ederek şampiyonluğa bir adım daha yaklaştı.

Batuhan Karadeniz: "Galatasaray futbolcuları bazı şeyleri abarttı, rakibine saygı duyacaksın"

SkySpor Youtube kanalında Batuhan Karadeniz, Galatasaray ile ilgili yorumlarda bulundu.

Karadeniz'in açıklamaları şu şekilde:

"MUHTEŞEM BİR İŞ"

"Galatasaray'da herkesi A'dan Z'ye alkışta alkışlıyorum. 99 puana ulaşmak muhteşem bir iş. Yalnız Barış Alper Yılmaz ve Mertens'i iki kez tebrik ediyorum."

"GALATASARAY'I BEĞENMEDİM AMA ŞUNA BAĞLIYORUM"

"Galatasaray'ın bugün futbolunu beğenmedim. Galatasaray'ın form düşüklüğünü şuna bağlıyorum. Şimdi bunuş söylediğim için linç yiyeceğim. Erden Timur, 'Başkanla aramızda soğukluk var' tarzında bir şey söyledi. Zamanı mı ya? Şampiyonluk gitse bunun hesabını kim verecek? İki hafta sonra bunu söyle. Futbolcunun motivasyonu hemen etkileniyor." Şampiyonluktan sonra söylersin. Erden Timur'un profesyonelliğine yakıştıramadım."

"GALATASARAYLI FUTBOLCULAR ABARTTI"

"Galatasaray futbolcuları bazı şeyleri abarttı. Rakibine saygı duyacaksın. Yalandan millete ne umut veriyorsunuz? 1 tane yiyorsunuz, 3 tane atıyorsunuz falan. Yapmayın şunları ya! Bizim Genel Yayın Yönetmenimiz hasta Fenerbahçeli. Karagümrük gol atınca adam, koşa koşa içeri gitti. 'Rams Park'ta alırsak falan filan...' diyor."

"BARIŞ ALPER YILMAZ, TEK BAŞINA MAÇI ALDI"

"Barış Alper Yılmaz, tek başına Karagümrük maçını alıp farklı bir boyuta getirdi. Tek başına maçı aldı. Son haftalarda şampiyonluğun en büyük mimarlarından biri oldu."

"ŞAMPİYONLUK KUPASINI GÖTÜRÜN"

"Süper Kupa'yı götürdün, verdin mi orada? Verdin mi Galatasaray'a Süper Kupa'yı? Vermedin. Şimdi de götür kupayı Rams Park'a, baktın olmuyor, vermezsin!"

"ŞAMPİYONLUĞUN GİTMESİNİN TEK SEBEBİ İSMAİL KARTAL'DIR"

"Ali Koç Başkan okyanusu geçiyor, derede boğuluyor! Şampiyonluğun gitmesinin tek sebebi İsmail Kartal'dır! Beyler farkında değilsiniz ama ülkenin en büyük başarılarından birisi kaçtı. Fenerbahçe alabilirdi kupayı. Mourinho bu kupayı aldığında ağlıyordu!" ifadelerini kullandı.

Kaynak: habersarikirmizi.com

HABER SARI KIRMIZI uygulamamızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 13 Mayıs 2024, 13:40
YORUM EKLE
YORUMLAR
İbrahim
İbrahim - 2 ay Önce

Sende az uğraşmadın icardi nin eşi falan, şimdi sustun