Emre Kaplan: "Galatasaray'ın transfer için temas kurduğu ve belki de ismini söyleyebileceğimiz tek isim"

Galatasaray'da sağ bek ve orta saha transferi konusunda sıcak gelişmeler yaşanıyor.

Emre Kaplan: "Galatasaray'ın transfer için temas kurduğu ve belki de ismini söyleyebileceğimiz tek isim"

Galatasaray muhabiri Emre Kaplan, A Spor yayınında Galatasaray'ın hedefinde yer alan McTominay ve Aaron Wan-Bissaka transferleriyle ilgili bilgiler aktardı.

Kaplan'ın açıklamaları şu şekilde:

"MCTOMINAY İÇİN TEMAS KURULDU"

"Galatasaray'ın orta saha transferi konusunda temas kurduğu ve belki de ismini söyleyebileceğimiz tek isim Manchester United'dan McTominay. Onda da kulübünden çok olumlu dönüş alınamadı. Galatasaray'ın bir teklifi var."

"SAĞ BEK İÇİN LİSTEDEKİ 1. İSİM BISSAKA"

"Galatasaray'ın sağ bek için listesinin 1. sırasındaki isim Manchester United'dan Aaron Wan-Bissaka. Bu yöneticilerden net teyitli bilgi. Girişimler var ve hatta devre arasında da bilgi alınmış. Şu anda ayrılmaya yakın gibi gözüküyor."

"İKİNCİ İSİM ASSIGNON

"Çok kolay bir transfer değil. 26 yaşında İngiliz bir oyuncu. İngiliz oyuncuların sadece Türkiye değil, yurt dışında bir yeri tercih etmesi de çok nadir. Ciddi bir ilgi var. Listedeki ikinci isim ise Lorenz Assignon." ifadelerini kullandı.

Kaynak: habersarikirmizi.com

HABER SARI KIRMIZI uygulamamızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 13 Haziran 2024, 10:15
YORUM EKLE
YORUMLAR
İzmirli
İzmirli - 3 hafta Önce

Haldun usta gibi bir değerimiz olan erden timur uda kaybettik takım transferleri işte şimdi komisyoncu hırsız arsıza kaldı iki transferden başka birşey beklemeyin giderse 1 futbolcu satılır gerisi hikaye