"Erden Timur'un ayrılığı sonrası Icardi de gidebilir"

Galatasaray'da yeni transferler merak edilirken hiç beklenmedik bir gelişme yaşandı.

"Erden Timur'un ayrılığı sonrası Icardi de gidebilir"

Galatasaray'da Erden Timur'un görevine devam etmeyecek olması sonrası İtalya'dan şok eden bir haber geldi.

MAURO ICARDI GÜNDEMİ

Dünyaca ünlü İtalyan gazeteci Di Marzio, Erden Timur'un ayrılığı sonrası Mauro Icardi'nin de ayrılma ihtimali olduğunu duyurdu.

Di Marzio'nun aktardığı bilgiler şu şekilde:

"ICARDI'NİN AYRILIĞI OLDUKÇA YÜKSEK İHTİMAL"

"Erden Timur'un ayrılık fikri sonrasında Mauro Icardi'nin Galatasaray'dan ayrılığı da oldukça yüksek bir ihtimal olarak öne çıkıyor. Erden Timur, Icardi’yi Galatasaray’a gelmeye ikna eden kişiydi."

"ERDEN TİMUR'A SÖZ VERDİĞİ İÇİN TEKLİFİ REDDETMİŞTİ"

"Icardi, Erden Timur’a verdiği ikinci şampiyonluğu kazanma sözünü bozmamak için geçen yıl Arabistan'dan gelen milyonlarca Euro’luk teklifi bile reddetmişti." ifadelerini kullandı.

Kaynak: habersarikirmizi.com

HABER SARI KIRMIZI uygulamamızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 04 Haziran 2024, 09:48
YORUM EKLE
YORUMLAR
Nazmi Karaca
Nazmi Karaca - 1 ay Önce

Galatasaray başkanı dursun özbek fanatik bir galatasaraylı olarak siz bir tranfer sihirbazı olan erdem tümörü gonderek büyük hata yaptınız galiba şampiyonluklar fazla geldi iyi giden gemiyi karaya oturttunuz bunun vebalini nasıl ödeyeceksiniz bu şampiyonluklar erdem beyin transferlerine bağlıydı galatasaraylılar seni artık sevmez bunu bil erdem beyi ikna et de şampiyonlar liginde başarılı olalım