Erden Timur'un yerine Galatasaray'a gelecek isim belli oldu! İlk transferi ortaya çıktı!

Şampiyonluğa 1 puan uzakta olan Galatasaray'da bir yandan da seçim heyecanı yaşanırken Erden Timur'un görevine devam edip etmeyeceği merak ediliyor. 

Erden Timur'un yerine Galatasaray'a gelecek isim belli oldu! İlk transferi ortaya çıktı!

Galatasaray'da gözler 25 Mayıs'ta yapılacak olan başkanlık seçimine çevrildi.

Yeni aday Süheyl Batum ile birlikte Galatasaray Başkanlığı için çetin bir yarışa girmeye hazırlanan Dursun Özbek’in olası yeni döneminde Erden Timur'un olup olmayacağı henüz netlik kazanmazken Başkan Özbek’in Sportif A.Ş. için yaptığı plan ortaya çıktı.

DURSUN ÖZBEK: "ERDEN TİMUR İLE FLORYA KONUSUNDA FİKİR AYRILIĞIMIZ VAR"

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, yaptığı açıklamada; "Erden Timur benim kardeşim. 7 sene önceki başkanlığım döneminde kendisine rica ettim, geldi ve bizim forma sponsorumuz oldu. Galatasaray sevdalısı bir arkadaş. Buna kimsenin diyeceği bir laf yok. Bizim yönetimde bazı konularda ayrışmalar olabilir, herkesin aynı şeyi düşünmesini bekleyemezsin. Bizim kültürümüzde ayrı şeyler düşünebiliriz, uygulamada konsensüsü sağlayıp ona göre hareket etmesini bilen bir camiayız. Fikir ayrılığı gönül ayrılığı değildir. Erden Timur benim kardeşimdir. Kulübe hizmet etmiştir. Her zaman Galatasaray'a hizmet etmeye devam edecektir. Kimse bu manada bir fitne edebiyatı, dezenformasyonla bu işi başka seviyeye çekmesin. Florya konusunda fikir ayrılığımız var, evet." ifadelerini kullanmıştı.

CENK ERGÜN'E "HAZIR OL" MESAJI VERDİ

Kontraspor'un edindiği bilgiye göre; Başkan Dursun Özbek, daha önce de beraber yol arkadaşlığı yaptığı Futbol Direktörü Cenk Ergün’e, Sportif A.Ş. için "hazır ol" mesajı verdi. Cenk Ergün'ün şimdiden Okan Buruk ile transfer çalışmalarına başladığı kaydedildi.

FATİH TERİM'E ŞAMPİYON YAPAN KADRO VERMİŞTİ

Belhanda, BafetimbiGomis, Garry Rodrigues, Mariano, Feghouli, Fernando, Ndiaye gibi yıldız futbolculara sarı kırmızılı formayı giydirerek Galatasaray’ı şampiyon yapan kadroyu kuran Cenk Ergün’ün başarılı CV’si ön plana çıkarken Fatih Demireli ve scout ekibinin görevlerine aynen devam edeceği aktarıldı.

İLK TRANSFERİ EMİRHAN İLKHAN

Sağ bek, orta saha ve alternatif forvet arayışlarına başlayan Cenk Ergün’ün işe Başakşehir'de kiralık olarak forma giyen Beşiktaş'ın eski oyuncusu Emirhan İlkhan’dan başladığı ve Torino ile görüşmelere başladığı ifade edildi. 

Yeni Sacha Boey bulmak için ekstra çaba sarf eden Cenk Ergün, Burnley’de kümeye düşen Assingnon ve Auxerre forması giyen Paul Joly’i de gündemine aldığı bildirildi.

HABER SARI KIRMIZI uygulamamızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 16 Mayıs 2024, 15:57
YORUM EKLE
YORUMLAR
Sercan Er
Sercan Er - 2 ay Önce

Cenk Ergün falan hikaye, bari vizyonu ve transferleri çok iyi olmasa da abilik yapacak ve oyucuncuların herşeyi ile ilgilenecek olan Abdürrahim Albayrak gelsin.

Necat zengin
Necat zengin - 2 ay Önce

Bu ne şimdi ya dursun başkana rakip çıktı seçimde iyi giden arabaya taş koymak gibi bişey bu ya süheyl kim ya kim hayırdır bu ne şimdiye kadar neredeydin ortaya çıktın adayım diyorsun bu bir kıskançlık fesatlıktan başka birşey deyil bunu yapan galatasaraylı olamaz baksın işine süheyl efendi hazıra konmak yok öyle hadiiiii