Erman Toroğlu: "Galatasaray'da bir adam var, yakın zamanda yiyecek, poker suratlı"

Galatasaray'da Erden Timur'un görevinden istifa etmesinin yankıları devam ediyor.

Erman Toroğlu: "Galatasaray'da bir adam var, yakın zamanda yiyecek, poker suratlı"

A Spor yorumcusu Erman Toroğlu, Galatasaray'ın gündemiyle ilgili yorumlarda bulundu.

Toroğlu'nun açıklamaları şu şekilde:

"ÇATLAK SESLER OLDUĞUNU SÖYLEMİŞTİK"

"Sezonun ortasında Galatasaray'da çatlak sesler olduğunu söylemiştik. Sivasspor maçından sonra Dursun Özbek, Metin Öztürk ve Erden Timur basın toplantısı yapmışlardı. Dursun Özbek başka bir telden çaldı, yanındaki Metin Öztürk başka bir telden çaldı. O sırada Erden Timur'un suratına baktım, iyi değildi. Yani o gün olay, Erden Timur'un üzerine kurulmuştu. Konuşma sırası Erden Timur'a geldiğinde Başkan Dursun Özbek'i övmeye başlıyor. Bu toplantıdan evvel Erden Timur'un başkanlığı konuşuluyordu. Orada zaten kilitlendiği belliydi. Erden Timur çok fazla göz önüne geldi. Bizde iş yapanı çabuk duman ederler bilirsiniz. Galatasaray camiası bazı şeyleri kaldırmaz."

"METİN ÖZTÜRK, YAKIN ZAMANDA DURSUN ZÖBEK'İ YİYECEKTİR

"Mesela Galatasaray'da Metin Öztürk diye bir adam var. Eğer planları tutarsa yakın zamanda Dursun Özbek'i yiyecektir. Haydi buyurun buradan yakın. Biraz iddialıyımdır. İçerideki gidişat öyle."

"POKER SURATLI"

"Birinci adamı yolladı, şimdi sırada Dursun Özbek var. Zaten konuşmalarına ve suratına baktığınız zaman ben bu tip insanlara 'Poker suratlı' derim. Arka tarafını fazla göremezsin."

"GALATASARAY İÇİN HANDİKAP"

"Erden Timur'un Galatasaray'dan gitmesi handikap yaratır. Çünkü futbol takımıyla çok iç içe olan bir isim. Yani Abdürrahim Albayrak'ın daha akıllısı, daha cin gibisi bir adam. Futbolcularla ilişkisi çok iyiydi. Ben onların psikolojik açıdan yara alacaklarını düşünüyorum." ifadelerini kullandı.

Kaynak: habersarikirmizi.com

HABER SARI KIRMIZI uygulamamızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 13 Haziran 2024, 15:34
YORUM EKLE
YORUMLAR
A. Çakmak
A. Çakmak - 3 hafta Önce

Seversiniz, sevmezsiniz ama Erman Toroğlu "Taşı gediğine koymak" deyimindeki " Koymak" sözcüğünü "Oturtmak" olarak değiştirmiş.
Oturta oturta devam Erman Toroğlu !

Ufuk Karaoğlan
Ufuk Karaoğlan - 3 hafta Önce

Bizim ülkedeki asıl sıkıntımız hiç bir işimizde maalesef profesyonel olamayışımız.Aslolan devamlıliktır,halefin selefi aratmamasıdır.Yani profesyonel dünyada kişiler çok da önemli değildir