Ersin Düzen: "İki sene önce Galatasaray’ı kim 13. yaptı? Fenerbahçe artık bunları bıraksın, taraftar yemiyor"

Galatasaray, şampiyonluğa bir adım daha yaklaşırken Fenerbahçe kaos ortaya büyüyor.

Ersin Düzen: "İki sene önce Galatasaray’ı kim 13. yaptı? Fenerbahçe artık bunları bıraksın, taraftar yemiyor"

Sports Digitale Youtube kanalında Ersin Düzen, Galatasaray ve Fenerbahçe ile ilgili değerlendirmelerde bulundu.

Düzen'in açıklamaları şu şekilde:

"İKİ SENE ÖNCE GALATASARAY'I KİM 13. YAPTI?"

"Fenerbahçe’nin haklı olduğu bazı şeyler var ama sürekli başarısızlığın çevresindeki bazı sebepler var diye başarısızlığa diretme olmamalı. Galatasaray, iki sezon önce 13. olmadı mı? İki senedir TFF, MHK, siyaset Galatasaray’ı şampiyon yapıyorsa iki sene önce Galatasaray’ı kim 13. yaptı? Fatih Terim, o zaman niye gitti? Şampiyonluk yarışında Galatasaray ile değil Trabzonspor ile çekişiyordunuz. Artık bu numaraları taraftar yemiyor."

"GALATASARAY'A ARTIK ÇAMUR ATMAYI BIRAKIN"

"Fenerbahçe camiasına sesleniyorum, Galatasaray'a artık çamur atmayı bırakın. Hala aday olmak için diretiyorsunuz. Taraftar sizi istemiyor, tribünlerde kavgalar çıkıyor ama siz popülist davranıp Jose Mourinho'yu getireceğinizi iddia ediyorsunuz. Diyelim ki getirdiniz, sonrasında ne olacak? Yine kulübün kasasından milyon Euro'lar çıkacak. Sırf kendi koltuğunuzu sağlama almak için bunları yapacaksınız."

"GALATASARAY'DA KİMSE SEÇİMİ ŞAMPİYONLUĞUN ÖNÜNE GETİRMİYOR"

"Galatasaray'da sevgi iklimi var. Sezon sonunda seçim olacak, kimse bunu şampiyonluğun önüne getirmiyor. Fenerbahçe camiası sezon ortasında aylarca Divan Kurulu seçimini konuştu. Sezon bitti, şimdi de kavgalar ve tartışmalar daha da çok arttı. Herkes kendini garantiye alma peşine düşmüş."

"GALATASARAY'DA HOCAYA SAYGI VAR"

"Galatasaray'da futbolcuların hocasına saygısı var. Fenerbahçe'de İsmail Kartal, futbolcularla bir türlü doğru iletişim kuramadı. Dzeko kesik yiyor. Neden o zaman 1-2 ay önce yedek kalmadı." ifadelerini kullandı.

Kaynak: habersarikirmizi.com

HABER SARI KIRMIZI uygulamamızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 13 Mayıs 2024, 13:17
YORUM EKLE
YORUMLAR
Haluk
Haluk - 2 ay Önce

Ali koç ve yönetim hiçbir zaman kendi işlerine bakmadılar. Hep kaos çıkararak Galatasaray ve hakemlerle uğraştılar. Sonuç böyle oldu.

Doğrucu Davut.
Doğrucu Davut. - 2 ay Önce

Ali Koç kaos istiyor! Adam milli güvenlik sorunudur.

Bordo mavili
Bordo mavili - 2 ay Önce

Bu TFF de bir düzen tutturamadı...her sezon başka bir takımı şampiyon yapıyorlar. Fener i yapmıyorlar!!!!! Ama yerdeki taraftarı tekmeleyen fenerlilerede ceza vermiyor!!!!! Ama fenerin hep kötülüğü nü istiyor!!!!! Yok yok bu TFF de bir sıkıntı var???? Başka konulara girmiyorum bile???? Avrupa'dan men yiyen takıma ceza verilmedi!!!! Ama şampiyon olmasını istemiyorlar????? BIRAKIN BU HİKAYELERİ HERKES HERŞEYİ GÖRÜYOR....BUNLARI ASIL YABANCI HAKEM GELİNCE GÖRÜCEZ....HODRİ MEYDAN

Doğan
Doğan - 2 ay Önce

İsmail hoca balık bile tutmaya kadar futbolcuları ile ilgilendi. Daha ne yapsın

Ahmettopal
Ahmettopal - 2 ay Önce

İllede yabancı hakem isteyenler daha birkaç maç uabanci var hakemler öyle patır kütür dokulduler neden çünkü son dakika penaltıları alamadılar. Suçu her zaman başkalarında arayanlar ortamı geren başarısızlıklarını kapatmaya çalışarak hep düşman aradılar. Paranın her şeyi satın alamayacağını haala anlamayan haala para dökerek büyük isimleri getirme vaadi yapan martavallar oldukça başarı kuoa şampiyonluk asla gelmeyecek..