Ertem Şener: "Galatasaray'da şu an Türkiye'nin en iyisi, buna itirazım yok ama bazen çok abartıyorlar"

Galatasaray'da teknik direktör Okan Buruk, rekorlarını sürekli güncelleyerek alınacak şampiyonlukta baş mimarlardan biri oldu.

Ertem Şener: "Galatasaray'da şu an Türkiye'nin en iyisi, buna itirazım yok ama bazen çok abartıyorlar"

Beyaz TV yorumcusu Ertem Şener, Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk ile ilgili yorumlarda bulundu.

Şener'in açıklamaları şu şekilde:

"OKAN BURUK'U BAZEN ÇOK ABARTIYORLAR"

"Okan Buruk, şu an aktif en iyi teknik direktör. Buna itirazım yok ama bazen çok abartıyorlar. Zaten elinde çok iyi bir kadro vardı. Bunu kullandı ve şampiyon olacak."

"ASLA BİR FATİH TERİM DEĞİL"

"Erden Timur destek veriyor, transfer yapıyor. Dursun Özbek futbolculara para buluyor. O yüzden hiçbir şey tek taraflı değil. Okan Buruk asla bir Fatih Terim değil."

"BAŞARISIZ OLSAYDI BELKİ DE GİDEBİLİRDİ"

"Türkiye'de hangi kanalı açsam, hangi programı izlesem 'Okan Buruk şunu şunu yaptı, bu değişiklik maçı aldı' diyorlar ama bu sene başarısız olsaydı belki de gidebilirdi. Sergen Yalçın, Beşiktaş'ı 13 kişiyle şampiyon yaptı. Ersun Yanal tarihinin en erken şampiyonluğuna sahip oldu."

"ÖNÜMÜZDEKİ SEZON AVRUPA'DA GÖRECEĞİZ"

"Galatasaray, önümüzdeki sezon Şampiyonlar Ligi'nde Play-Off oynayacak. Galatasaraylı futbolcuları ve Okan Buruk'u Avrupa'da göreceğiz. Orada da başarılar elde ettiğin vakit Mustafa Denizli ve Şenol Güneş gibi teknik adamlarla kıyaslarım." ifadelerini kullandı.

Kaynak: habersarikirmizi.com

HABER SARI KIRMIZI uygulamamızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 13 Mayıs 2024, 22:50
YORUM EKLE
YORUMLAR
Mehmet mertoglu
Mehmet mertoglu - 2 ay Önce

Sen şimdi büyük hoca demedin tüm spor otoriteleri oturup bu konuyu konusmali arkadaş okuma yazman varsa ligi bir oku bak sonrada omur boyu sus Allah aşkına artık susun kaybolun ortadan