Ertem Şener: "Galatasaray'ı uyarıyorum, ikisi de kronik sakat, almasınlar, çok yakın kaynaklarım söyledi"

Galatasaray'da transferde yıldız oyuncular gündeme gelmeye devam ediyor.

Ertem Şener: "Galatasaray'ı uyarıyorum, ikisi de kronik sakat, almasınlar, çok yakın kaynaklarım söyledi"

Futbol yorumcusu Ertem Şener, Galatasaray'ın transfer gündemiyle ilgili yorumlarda bulundu.

Şener'in açıklamaları şu şekilde:

"İKİSİ DE KRONİK SAKAT, GALATASARAY ALMASIN"

"Galatasaray, iki tane kanat oyuncusuyla ilgileniyor. Bayern Münih'te oynayan Kingsley Coman ve Manchester United ile sözleşmesi sona eren Anthony Martial. İkisi de kronik sakat, oynamazlar. Galatasaray'ı uyarıyorum, almasınlar. İngiltere ve Almanya'dan çok yakın kaynaklarım önemli şeyler söyledi."

"GALATASARAY, BATSHUAYI'YE O PARALARI VERMEZ"

"Michy Batshuayi, Galatasaray'dan 4 milyon Euro isteyerek aslında Fenerbahçe'den talep ettiği ücreti söylemiş. Galatasaray'ın bunu kabul etmeyeceğini o da biliyor. Galatasaray o paraları vermezler ama Fenerbahçe verebilir. Bunu bildiği için ortalığı karıştırıyor."

"GÜNEY AMERİKA'DA ENTERESAN İSİMLER İZLENİYOR"

"Galatasaray, bek transferlerinde isim yapmış oyunculardan çok, potansiyeli yüksek, geleceğe yatırım açısından hamlelerinde bulunacak. Herkes Fransa ve İtalya'yı işaret ediyor ama Güney Amerika'da enteresan isimler izleniyor. Alex Telles'i biliyoruz, katkı sağladı. İki beke de böyle bir futbolcu lazım." ifadelerini kullandı.

HABER SARI KIRMIZI uygulamamızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 15 Haziran 2024, 13:32
YORUM EKLE